Spor
  • 26.6.2011 13:21

BEŞİKTAŞ'IN PORTEKİZ ÇETESİNE YENİ ÜYE GELİYOR

Beşiktaş'ta transfer konusu bu hafta için açıklığa kavuşacak. Siyah-beyazlılar haftalardır sürdürdükleri arayışı birkaç gün içinde sonuçlandıracak. Başkan Yıldırım Demirören'in dün sabah apar topar yurt dışına gitmesi, transferleri bitirmek için harekete geçtiği şeklinde yorumlandı. Siyah-beyazlıların gündeminde iki isim var. Demirören öncelikle durumu belirsizliğini koruyan Manuel Fernandes'le ilgili somut adımlar atacak. İngiltere'de oynamak istediği yolunda hakkında iddalar yer alan Portekizli futbolcunun menajeri ile buluşacak olan Beşiktaş Başkanı, bu konudaki problemi gidermeye çalışacak. Demirören'in hedefindeki bir başka isim ise Bosingwa. Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun mutlaka alınmasını istediği Portekizli futbolcu için kulübü Chelsea ile görüşmeler yapacak olan Demirören'in bu transferi bitirerek Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.
YABANCI SINIRLAMASI KALDIRILSIN

Beşiktaş'a yakın kaynaklar Demirören'in Türkiye'ye dönerken yanında Portekizli savunma oyuncusunu da getireceğini iddia ediyor. Siyah-beyazlıların bu iki isim dışında sürpriz bir oyuncu transferi daha yapabileceği ileri sürülüyor. Bu arada Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Fahrettin Curoğlu, yeni federasyondan yabancı sınırlamasının kaldırılmasını talep edeceklerini açıkladı. Kontenjan sorunu nedeniyle yıllardır sıkıntı yaşayan siyah-beyazlılar, genel kurul sonrası oluşacak yeni futbol federasyonuna bu konudaki taleplerini iletecekler. Siyah-beyazlılar halen sözleşmesi devam eden yabancı futbolcu sayısında kontenjanı aştıkları için transferlerde zorlanıyorlar. Beşiktaş geçen yıl da Holosko'yu bu sıkıntı nedeniyle Büyükşehir Belediyespor'a verirken ücretini kendisi karşılamak zorunda kalmıştı.



Portekiz çetesine yeni üye

Beşiktaş geçen sezon başlattığı transfer politikasını bu yıl da uyguluyor. Chelsea'nin Portekizli yıldızı Bosingwa Q7 ve çetesinin yeni üyesi olmaya çok yakın.
YENİ ŞAFAK

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER