Spor
  • 7.10.2008 17:40

BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI KİM OLACAK?

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'la birlikte görevini bıraktığını, ancak Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören tarafından istifasının kabul edilmediğini açıklayan menajer Sinan Engin, "Yeni teknik direktör, muhtemelen yabancı bir isim olacak" dedi.

Vatan Gazetesi'nin internet sitesinde de yer alana habere göre Sinan Engin, istifasını Başkan Yıldırım Demirören'in kabul edilmediğini belirterek şöyle konuştu: "Öncelikle ben de Ertuğrul Sağlam ile birlikte istifa ettim ama bu kararım kabul edilmedi. Ben bu saatten sonra istifa düşüncemi rafa kaldırıyorum. Tek düşüncem Beşiktaş'ı içinde bulunduğu bu kaos ortamından çıkarmak. Ben Yıldırım Demirören yönetimi ile geldim ve bugünden sonra sadece onlarla beraber giderim. Ayrıca şunu da belirteyim Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü yabancı olacak. çıkan haberlerde Mustafa Denizli'nin adı Beşiktaş ile anılıyor. Ama ben bu takımın menajeri olarak kesinlikle böyle bir düşüncemizin olmadığı söylemek isterim. Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın teknik direktörü olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim. Ayrıca yabancı olmasını düşündüğümüz yeni teknik adamımıza bu takımı en iyi anlatacak kişi benim. Yeni gelecek teknik adamımıza kısa sürede hem ülkemizi, hem de Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde anlatacağıma eminim."

Beşiktaş'ın sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade eden Engin, "Kimse Beşiktaş'ı düşünmüyor. Herkes olayları kendine göre yorumluyor. Ama ortada Beşiktaş var ve bu durumdan en çok zarar gören kulübümüz oluyor. Son oynadığımız Hacettepe maçında beni istifaya davet eden taraftarlarımıza da söylemek istiyorum. Ben istifa edince, her şey düzelecek miydi? Bundan sonra herkes Beşiktaş'ın menfaatleri için ne dediğini ve nasıl hareket ettiğine dikkat etmeli" dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:39

İLGİLİ HABERLER