Spor
  • 30.8.2011 01:45

BEŞİKTAŞ'IN YENİ TRANSFERİNE PORTEKİZ'DEN ÖVGÜ VAR!..

SERDAR SARIDAĞ

Beşiktaş’ta, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirilen sürpriz transfer Julio Regufe Alves’e, Portekiz basınından olumlu referans geldi. Correio da Manha gazetesinin önde gelen yazarlarından olan ve Portekiz Milli Takımlarını çok yakından takip eden Antonio Pereira, henüz 20 yaşındaki Alves’i, siyah-beyazlı yıldız Manuel Fernandes’e benzetti.

Carvalhal ısrar etti
Alves’in gelecek için umut veren bir yetenek olduğuna dikkat çeken Antonio Pereira, “Alves’i, Avrupa’da pek fazla tanınmadığı için ancak Portekiz Ligi’ni çok yakından takip eden kişiler bilebilir. Beşiktaş’ın başında bulunan Carlos Carvalhal, Portekiz Ligi’ni ve bu ligde top koşturan birçok genç yeteneği yakından takip eder. Alves’i büyük olasılıkla Beşiktaş’a, Carvalhal önermiştir” ifadelerini kullandı.
Atletico Madrid’de şans bulamadığı için Portekiz’in Rio Ave ile Ribeirao kulüplerinde kiralık olarak forma giyen Alves’in çok güçlü bir oyuncu olduğunun altını çizen Pereira, “Frikik atışlarında da çok başarılıdır. Şans bulduğu sürece bu özelliğini geliştireceğine inanıyorum” yorumunu yaptı.
Beşiktaş’ın, maliyeti düşük olan Alves’in bonservisini yine fon aracılığı ile ortak alacağı ve yüzde 50’si için 3 milyon euro ödeyeceği bildirildi. Yönetimin, orta sahada çok yönlü olarak görev yapabilen Alves’i geleceğe yatırım amaçlı transfer etmek istediği ve ileride kendisinden çok sözettireceğine inandığı vurgulandı.

‘Çete’ye yeni üye!
Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida ve Bebe’yi kadrosunda bulunduran Beşiktaş’ın Portekizli son oyuncusu Julio Regufe Alves oldu. İstanbul’a dün akşam gelen genç futbolcu bugün sağlık kontrolünden geçecek. Alves’in yıllık 350 bin euro alacağı ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:28

İLGİLİ HABERLER