Spor
  • 30.11.2004 00:03

BEŞİKTAŞ'TA CAREW DÜZ KOŞU YAPTI

İSTANBUL - Beşiktaş, UEFA Kupası 2. tur (B) Grubu'nda Belçika'nın Standard Liege takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarına, Samsunspor galibiyetinin moraliyle başladı.
     BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Vicente Del Bosque yönetiminde gerçekleştirilen akşam antrenmanında, dünkü maçta forma giyen futbolcular sadece koşu ve kültür-fizik hareketleri yaptı. Öteki oyuncular ise daha sonra Del Bosque yönetiminde kondisyon-çabukluk ve dörderli gruplar halinde taktik varyasyon çalışmalarıyla sürdürdüğü antrenmanı çift kale maçla tamamladı.
     Sakatlığı süren Carew ile Samsunspor maçı sonrasında sağ arka adalesinde gerilme meydana gelen Emre de antrenmanda koşuyla yetindi. Kulüp doktoru Yalçın Yavuzer, Emre'nin durumuyla ilgili kararı, yarın yapılacak antrenmandan sonra vereceklerini söyledi.
     Beşiktaş, yarın akşam yapacağı antrenmanla Standard Liege maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Siyah-beyazlılar, antrenmanın ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa girecek. Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER