Spor
  • 5.6.2014 01:56

Beşiktaş'ta çifte imza

Oğuzhan’ın sözleşmesi 2018 yılına kadar, Necip ise 2019 yılına kadar siyah-beyazlı takımla sözleşme yeniledi.
Beşiktaş’ta ilk atak iç transferde geldi. Siyah-beyazlı takımın genç yıldızları Oğuzhan Özyakup ile 2018 yılına kadar yıllık 1,4 milyon Euro’ya, Necip ile de 2019 yılına kadar ilk 2 yıl 900 bin sonrasında ise 1 milyon Euro’ya anlaşma imzalandı.
Oğuzhan ve Necip ile sözleşmelerin uzatılmasının ardından açıklamalarda bulunan Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Kontratlarını uzattık, kendileri de bunu kabul ettiler. Camiamız için sözleşmeleri hayırlı olsun. Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının çok sevdiği çocuklar. Beşiktaş’a daha uzun yıllar hizmet etme kararını bugün verdiler. Biz de arzu ettik ve yola devam kararı aldık. Hayırlı uğurlu olsun. Futbolcularımızın kontratlarını artı olarak 2 yıl daha uzattık” dedi.
Çebi, gelecek sezon kombineleri ve takımın hangi statta karşılaşmaları oynayacağı hakkında ise “Önümüzdeki hafta kombine fiyatlarını açıklamak üzere bir çalışma yapılıyor. Haftaya değerlendirip açıklayacağız kamuoyuna. Haftaya kombine fiyatlarını açıklayacağız. Kombinelerin hangi stada göre açıklanacağı konusu duruma göre değişik bir yön bulabilir. Başakşehir Stadı da gündeme gelebilir. Çalışmalarımız içerisine bunlar da koyulacak. Şartlarda hangisi uygun çıkarsa onu yapacağız” diye konuştu.
Siyah-beyazlıların sözleşmesini uzatan futbolcularından Oğuzhan Özyakup, “Önceden de belirtmiştim bu camiada şampiyonluk ve çok büyük şeyler yaşamak istiyorum. İnşallah bu formayı giymek bana uzun bir süre daha nasip olur” ifadelerini kullandı.
Bir diğer sözleşme yenileyen futbolcu Necip ise bu kararının herkese hayırlı olmasını dileyerek, “Benim burada 11. senem. İnşallah burada bu mukavele ile 17-18 sene olacak. Futbolu da Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:29

İLGİLİ HABERLER