Spor
  • 4.8.2009 13:40

BEŞİKTAŞ'TA DELGADO KRİZİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, derbide yapılan hataları futbolcularına 20 dakika süren bir toplantıyla anlatırken siyah-beyazlı yönetim transfer için Delgado krizinin çözülmesini bekliyor.

Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Beşiktaş'ta, teknik direktör Mustafa Denizli maçın ardından Nevzat Demir Tesisleri'nde futbolcularıyla yaklaşık 20 dakikalık bir toplantı yaptı.

Sakin bir tavırla oyuncularına maçta yaptıkları hataları anlatan tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesi yaşadıkları bu mağlubiyetin uyarı niteliğinde olduğunu ve skorun üstünde fazla durmamaları gerektiğini futbolcularına iletti.

Siyah-beyazlılarda, Matias Delgado konusundaki belirsizlik ise sürüyor. Delgado'yu, Futbol Federasyonu'na verilen resmi listeye dahil etmeyen Beşiktaş, buna karşın Arjantinli oyuncunun ismini resmi internet sitesinden kaldırmadı. Henüz lisans başvurusu yapılmayan Delgado'nun sakatlığı ile ilgili gelecek son raporu bekleyen siyah-beyazlıların, olumsuz bir durumda oyuncunun sözleşmesini askıya almak için girişimlerde bulunması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:56

İLGİLİ HABERLER