Spor
  • 11.8.2018 11:21

Beşiktaş'ta hedef Ospino ve Chadli

Orman’ın Arsenal’le yaptığı pazarlıklar olumlu şekilde ilerliyor!..

İTALYAN ve İngiliz gazeteleri, Beşiktaş’ın Ospina’dan sonra kulübü Arsenal’le de anlaştığını öne sürdü. Mirror Gazetesi, Beşiktaş ile görüşen ve anlaşan Ospina’nın çıkışına Arsenal’in de izin verdiğini vurguladı. Londra’da bulunan Başkan Fikret Orman’la yapılan görüşmelerin pozitif geçtiği belirtilirken, Vida’nın transferinin ise gerçekleşmediği hatırlatıldı. Ancak Vida’nın hala İtalya’ya gitme ihtimali var.

Beşiktaş'ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın transferden sorumlu iki yöneticisi Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğulları, birkaç gündür Londra'da kamp kurmuş durumda. İki yönetici, Belçikalı yıldız Nacer Chadli ve Arsenal'in Kolombiyalı kalecisi David Ospina'nın transferini bitirmekte kararlı.

Kara Kartal'ın iki yöneticisi, Nacer Chadli ve David Ospina'yı büyük oranda ikna etti. Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İngiliz kulüplerini ikna etmek için Londra'da yoğun bir çaba harcıyor.

Beşiktaş, iki oyuncuya da kiralık olarak istiyor. FFP nedeniyle transferde ince eleyip sık dokuyan Siyah- Beyazlılar'da Başkan Fikret Orman'ın da önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gitmesi bekleniyor.

OSPİNA OLMAZSA TOLGA İLE DEVAM

Mali koşulların oluşması halinde Ospina’yı kiralık olarak renklerine bağlayacak olan siyah-beyazlılar aksi halde kaleci arayışını noktalayacak.

(Takvim)

Güncellenme Tarihi : 11.8.2018 11:26

İLGİLİ HABERLER