Spor
  • 24.7.2009 03:04

BEŞİKTAŞ'TA HER AN HERŞEY OLABİLİR...

Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, transferin an meselesi olduğunu ancak kontenjan nedeniyle isim açıklamaktan kaçındığını belirtip, “Yarına (bugün) kadar çok önemli gelişmeler olabilir. Beklemek ve sabırlı olmak gerek” dedi...

Beşiktaş transferde bomba patlatmaya hazırlanıyor ancak, kontenjan elini kolunu bağlıyor. İspanya kampında sabah antrenmanı sonrası basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Teknik Direktör Mustafa Denizli, yabancı transferinde özel bir durumları olduğunu ve bu durumu aşamadan transfer yapamayacaklarını söyledi. Denizli ayrıca, transfer çalışmaları ile ilgili olarak yarına (bugün) kadar önemli gelişmeler olabileceğini de sözlerine ekledi.

ZAPO BURSA YOLUNDA

Tecrübeli teknik adam, "Yabancı kontejanı ile ilgili sorunu çözemeden transfer yapamayız. Transferini istediğim oyuncunun ismini açıklamam bir anlam ifade etmez. Önce özel durumumuzu ortadan kaldırmamız gerekiyor" dedi. Bu arada Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Tomas Zapotocny’nin Bursaspor ile büyük ölçüde anlaştığı bildirildi. Ertuğrul Sağlam'ın alınması için rapor verdiği Zapotocny'nin kiralık olarak transferi konusunda harekete geçen Bursaspor yönetimi, Siyah-Beyazlı kulüple ve Çek futbolcuyla prensipte anlaştı.
Bu haber toplam 123 defa okunmuştur.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER