Spor
  • 26.1.2014 15:41

Beşiktaş'ta İbrahim Toraman af mı ediliyor

Devre arası transfer döneminde defansa takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi ikinci yarının başlamasına rağmen bu isteğini henüz gerçekleştiremedi. Uzun süren transfer görüşmelerinin hep son noktada tıkanması ve hala bir stoper alınamaması da gözleri yeniden İbrahim Toraman'a çevirdi.

Başkan ve yöneticiler, teknik heyetin, Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri olan İbrahim Toraman'ın hala affetmemesinin maddi ve manevi olarak takıma zarar verdiğini düşünüyor. Takım arkadaşı ile kavga etmiş bir futbolcuya verilen ceza süresinin 4 ayı geçmesinin doğru olmadığını düşünen yöneticiler, Toraman için artık af kararı verilmesi gerektiğini belirtiyor.

Trabzonspor maçı sonrasında başkan ve yöneticiler özellikle dile getirdikleri af konusunu teknik direktör Slaven Biliç ve Futbol Genel Direktörü Önder Özen'e bir kez daha açıp, İbrahim Toraman'ın takıma kazandırılmasını isteyecekler.

Ümraniye'de tek başına çalışmalarını sürdüren İbrahim Toraman ise kadro dışı kaldığı sürede gelen tekliflerin hepsini reddetmiş ve futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söylemişti. DHA
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:10

İLGİLİ HABERLER