Spor
  • 19.10.2005 00:04

BEŞİKTAŞ'TA İKİNCİ ŞOK!..

İSTANBUL - Beşiktaş'ta, UEFA Kupası maçı hazırlıkları devam ediyor.
     UEFA Kupası (H) Grubu'nda, İngiltere'nin Bolton Wanderers takımı ile 20 Ekim Perşembe günü karşılaşacak olan siyah-beyazlılarda, Okan'ın yanı sıra Sergen de bu maçta forma giyemeyecek.
     Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görevi bırakması nedeniyle, siyah-beyazlı ekip, dün akşamki çalışmasını Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Mehmet Ekşi yönetiminde yaptı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmana, sakatlıkları bulunan Okan Buruk, Sergen Yalçın ve Souleymane Youla'nın yanı sıra bağırsak enfeksiyonu geçiren Tümer Metin katılmadı. Tedavisi nedeniyle bir süredir Almanya'da bulunan ve bugün İstanbul'a dönen Volkan Ünlü ve Koray Avcı ise antrenmanda düz koşu yaptı.
     Kulüp doktoru Ayhan Optur, sakatlığı bulunan Okan'ın yanı sıra hazır görülmeyen Sergen'in de riske edilmemek için Bolton Wanderers maçında oynatılmayacağını, Koray, Gökhan ve Youla ile ilgili kararın ise maç günü verileceğini bildirdi.
     Siyah-beyazlı ekip, antrenmanın ardından BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde kampa alındı.
     Beşiktaş, bugün akşam yapacağı antrenmanla Bolton Wanderers maçı hazırlıklarını tamamlayacak. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:52

İLGİLİ HABERLER