Spor
  • 13.10.2008 19:55

BEŞİKTAŞ'TA KİMLER YOLCU?

Beşiktaş'ta Mustafa Denizli operasyonu başlıyor. Denizli 26 kişi olan kadroyu 20 ya da 22 kişiye indireceğini bunu da 3 hafta içinde tamamlayacağını söyledi. LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; Denizli'nin göndereceği isimlerin başında sezon öncesi Panathinaikos'tan alınan Anthony Seriç'in olduğu iddia edilirken, genç oyuncular Necip Uysal ve Emre Özkan'ın da PAF takıma gönderileceği belirtildi.
Kadrolarının yeterli olduğunu ve takviyeye ihtiyacı olmadığını dile getiren Denizli, gol yemekten çekinmeyeceklerini ve şampiyonluğa mani olmayacak kadar puan kaybedeceklerini söyledi.
Denizli bir soru üzerine de Turkcell Süper Lig'de uygulanan yabancı sistemine karşı olduğunu ifade etti. Tecrübeli teknik adam, göreve geldikten sonra kendisini arayarak görevinde başarı dileyenlere teşekür etti.
Siyah - Beyazlı takım Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını da sürdürürken, sakatlıkları süren Serdar Özkan, Gökhan Zan, Bosna-Hersek ile oynanan milli maçta sakatlanan Batuhan ile hafif sakatlığı bulunan Seriç çalışmaya katılmadı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:26

İLGİLİ HABERLER