Spor
  • 30.11.2011 02:17

BEŞİKTAŞ'TA MENAJER OPERASYONU!..

Beşiktaş'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak bir türlü forma şansı bulamadığı Sidnei ve Alves devra arasında takımdan ayrılıyor.
Menajer Mendes, Beşiktaş’ta forma giymekte zorlanan Sidnei ve Alves’i devre arasında Zaragoza’ya kiralamanın hesaplarını yapıyor. Malaga da Fernandes ile ciddi şekilde ilgileniyor

Büyük umutlarla gelen Alves, ancak son oynanan Trabzonspor karşılaşmasında ilk maçına çıktı.

Beşiktaşlı birçok futbolcunun menajeri Jorge Mendes, siyah-beyazlı takımda forma şansı bulamayan bazı oyuncuları çekme kararı aldı.
Ünlü menajer, Türkiye’den gelen eleştiriler üzerine, ilk etapta Sidnei ve Alves’i Zaragoza’ya kiralık vererek operasyonu başlatacak. Bebe ise sakatlığı geçtikten sonra Beşiktaş’ın devam etmek istememesi halinde tekrar eski takımı Manchester United’a geri gönderilecek. Fernandes konusunda ise Mendes’in La Liga’da bazı görüşmeler yaptığı ve bu oyuncuya kulüp aramaya başladığı öğrenildi. Malaga’nın Fernandes ile ciddi şekilde ilgilendiği haberleri, İspanyol basınında da yer almaya başladı.
Simao ise 2013’te sözleşmesi bittikten sonra ülkesi Portekiz’e dönerek, bir yıl daha eski kulübü Sporting Lizbon’da futbol oynamak istediğini açıklamıştı.
Zaragoza’da yayınlanan El Periodico gazetesi, Zaragoza Kulübü’nün Menajer Jorge Mendes ile bir toplantı yaparak, Beşiktaş’ta futbol oynayan bazı oyuncuları alma kararında olduğunu yazdı. Gazete, her iki kulüpte de önemli gücü olan Portekizli menajerin Beşiktaş’ta forma giyme şansı bulamayan oyuncuları Zaragoza’ya kaydıracağını iddia etti. El Periodico gazetesi, Sidnei ile el sıkışıldığını da savunarak, siyah-beyazlı kulüpten en az iki futbolcunun devre arasında alınacağını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER