Spor
  • 4.7.2011 10:29

BEŞİKTAŞ'TA PİYANGO KİME VURACAK?

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’nun, Avusturya kampına Onur, Cumali, Rıdvan ve Mertcan gibi gençleri götürmeyerek sürpriz yaparken, kamp kadrosundan dört veya beş kişiyi daha keseceği öğrenildi.
Siyah-beyazlı teknik adamın, kamp sonunda Atınç’ı kiralık olarak, Muhmammed’i ise A2’ye yollamayı planlarken, iki veya üç kişiyi daha kadrodan çıkaracağı bildirildi. Sivok ve Holosko’nun durumuna kamp sonunda karar verecek Tayfur Havutçu’nun birkaç oyuncuyu da A2’ye gönderebileceği iddia edildi.

Yıldızlarla dolu kadroyu yaptıkları yeni transferlerle daha da güçlendiren siyah beyazlı teknik adamın bu konuda bir hayli zorlanacağı vurgulandı. Hakan, Nobre, Erhan, Tabata, Nihat, Bobo ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta bu oyuncuların yanı sıra Ferrari ve Fink ile de yeni sezonda devam edilmeyecek. Ancak buna rağmen kadronun kalabalık olması, bazı yıldız futbolcuları da strese soktu.
Avusturya’daki kamp dönemini çok iyi değerlendirerek takım dışı kalması muhtemel oyuncuların içerisine girmek istemeyen bu futbolcuların işe şimdiden dört elle sarıldığı belirtildi.

Serdal Adalı ile görüşecek
Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun kampın son günlerine doğru Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile görüşerek kadrodan çıkarılmasını istediği isimleri yönetim kuruluna bildireceği öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 16:02

İLGİLİ HABERLER