Spor
  • 21.9.2021 10:27

Beşiktaş'ta Pjanic ilk 11'de

Antalyaspor maçına rotasyon sebebiyle yedek başlayan Pjanic, bu akşam ilk 11’e dönüyor. Boşnak yıldız, Kartal’ın hücum hattını yönetecek.Kara Kartal’ın transfer döneminin son gününde İspanya La Liga ekibi Barcelona’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Miralem Pjanic, Siyah-Beyazlı formayla macerasına iyi bir başlangıç yapmıştı. Beşiktaş ’ta 2’si lig 1’i de Şampiyonlar Ligi olmak üzere çıktığı 3 maçta 2 asist yapan 31 yaşındaki futbolcu, yoğun takvim sebebiyle Antalyaspor karşılaşmasına yedek kulübesinde başlamıştı.

Ancak karşılaşmanın ilk yarısında Necip Uysal ve Mehmet Topal’ın sakatlık yaşaması sonrasında oyuna dahil olan Pjanic, hücum hattına hareket katmıştı. Tecrübeli futbolcu, bu akşamki Adana Demirspor mücadelesine ilk 11’de başlayacak. Yıldız isim, özellikle asistleriyle hücum hattına önemli destek olacak.

Beşiktaş maçı öncesi Adana Demirspor'a kötü haber!

Adana Demirspor'da Beşiktaş maçı öncesi flaş bir gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler'de Balotelli Beşiktaş' a karşı forma giyemeyecek.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Derin Futbol' programında aktarılan bilgiye göre İtalyan forvet Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek.

Daha önceden Belhanda ve Akintola'nın oynayamayacağı açıklanan Mavi Şimşekler'de Balotelli ile eksik sayısı üçe yükselmiş oldu.

 

 

Güncellenme Tarihi : 21.9.2021 10:30

İLGİLİ HABERLER