Spor
  • 28.7.2022 12:21

Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a çalım

Süper Lig'in geçtiğimiz sezonunda kadrosunu birçok yıldız isimle dolduran siyah-beyazlı ekip, sezon içerisinde beklentilerin oldukça altında kaldı. Adeta hayal kırıklığı yaratan Kartal, yeni sezona teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Transfer çalışmalarına da devam eden siyah-beyazlı ekibin gündemine bomba bir isim düştü. İsmi Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılan yıldız oyuncunun Beşiktaş'a yakın olduğu belirtildi.

Yaz transfer döneminde Romain Saiss, Cenk Tosun, Jackson Muleka ve Wout Weghorst gibi dikkat çeken oyuncuları transfer eden Kartal, transfere henüz noktayı koymadı.Son olarak Spor Toto 1. Lig ekibi Bandırmaspor forması giyen Philippe Keny ile anlaşan siyah-beyazlılar, kısa süre içerisinde bu transferi resmiyete kavuşturacak.

Beşiktaş Keny için Bandırmaspor'a 900 bin Euro bonseris bedeli ödeyecek. Ayrıca bir sonraki satıştan % 20 pay Bandırmaspor'a verilecek.Senegalli oyuncuya 4 yıllık sözleşme öneren siyah beyazlılar, Keny'in cevabını bekliyor.

BEŞİKTAŞ, VARGAS İLE İLGİLENİYOR

İspanyol basınında çıkan haberde; siyah-beyazlıların, geçen sezonu Adana Demirspor'da kiralık olarak geçiren Matias Vargas ile ilgilendiği aktarıldı.Vargas'ın, Adana Demirspor'da gösterdiği performansla Türkiye'de transferin gözde ismi olduğu belirtildi.Beşiktaş'ın da Arjantinli futbolcuyu satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği kaydedildi.
25 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Espanyol'un, 2019 yılında 10.5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı oyuncudan istediği verimi alamadığı vurgulanırken, Beşiktaş'a transfer olması durumunda yatırımının bir kısmını karşılayabileceği ifade edildi.

18 GOLE KATKI SAĞLADI

Geçen sezon Adana Demirspor'da 38 maça çıkan Matias Vargas, 5 gol atıp, 13 asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 28.7.2022 12:24

İLGİLİ HABERLER