Spor
  • 23.7.2009 11:00

BEŞİKTAŞ'TAN KISKANDIRACAK TRANSFER!

Beşiktaşlı yönetici Şeref Yalçın net konuştu: Öyle bir trasfer yapacağız ki R.Madrid’in Ronaldo transferi bile gölgede kalacak! Beşiktaş transferde bombayı patlatmaya hazırlanırken yönetici Şeref Yalçın bu konudaki iddialarını, “Başkanımız öyle bir isim alacak ki Real Madrid’in Cristiano Ronaldo transferi bile gölgede kalacak" diyerek ortaya koydu...

Delgado’nun sakatlığının ardından 10 numara arayışına giren Beşiktaş, transfer gündemine bomba gibi düşme hazırlığında.

Futbol Şube Sorumlusu Şeref Yalçın, yeni transferlerinin tribünleri ayağa kaldıracağını belirterek, "Taraftarımız Quaresma’yı çok istiyor. Bizler de onu transfer etmek istiyoruz ama gerçekleşmezse ondan daha iyisini alırız. Bu öyle bir transfer olacak ki tüm dünya Beşiktaş’ın bu bomba transferini konuşacak. Başkanımız, Real Madrid’in Ronaldo transferini bile gölgede bırakacak bir ismi kadromuza katacak" ifadesini kullandı.


HER KULVARDA BAŞARI
Bu sezon hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde büyük başarılar elde edeceklerini de belirten Yalçın şöyle konuştu: "Taraftarımız hiç merak etmesin. Geçen seneden daha iyi bir Beşiktaş seyredecekler. Çifte kupalı sezonun ardından bu yıl Avrupa’da da büyük işler yapacağız. Taraftarımız her kulvarda kupa coşkusu yaşamaya hazır olsun. Bu sezon kombine satın almayan çok şey kaçırır."
İSPANYA’DA BARIŞ İDMANI
Avrupa’nın önemli kulüplerinin katıldığı Barış Kupası için İspanya’da bulunan Beşiktaş buradaki ilk antrenmanını dün yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idmanda İbrahim Toraman takımdan ayrı yürüyüş yaparken, Ekrem Dağ takımla koşulara katıldı ancak topla yapılan çalışmalarda yer almadı. Kondisyon ağırlıklı idman, takım halinde koşuyla başlarken orta alanda pas, minik kale maç ve yarım sahada çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanı İspanya’da bulunan yöneticiler Nedim Sarsmaz ile Şeref Yalçın da izledi. Beşiktaş, Barış Kupası’nda cumartesi günü Olympique Lyon’la oynayacağı ilk maça kadar hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürecek.

(MİLLİYET)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER