Spor
  • 26.6.2014 22:23

Beşiktaş'tan Rusya harekatı

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme yeni bir isim geldi.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ardında üçüncü sırada bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nden de davet almasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Aynı zamanda Süper Lig'de de şampiyonluk hedefleyen siyah beyazlı takım, yabancı sınırlamasını da düşünerek kritik adımlar atıyor

Gökhan Töre ve Serdar Taşçı
Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren Gökhan Töre, Beşiktaş ve Rubin Kazan'ın anlaşamaması üzerine Rusya'ya geri dönmüştü. Bu günlerde Töre için Rusya'ya tekrar çıkartma yapan siyah beyazlılar, yine Rusya Ligi'nde Spartak Moskova forması giyen Türk asıllı oyuncu Serdar Taşçı için de harekete geçti.

Menajerleri aynı
Gökhan Töre'nin menajeri Ahmet Bulut'la iletişim halinde olan Beşiktaş, yine Bulut'un menajerliğini yaptığı Serdar Taşçı'yı da yabancı sınırlamasını düşünerek kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezonun başında yine Türk takımlarının gündemindeyken Stuttgart'tan 4 milyon Euro bedelle Spartak Moskova'ya transfer olan Serdar, sakatlığı sebebi ile çok fazla maç kaçırdı ve Rusya Premier Ligi'nde sadece 4 maçta forma şansı bulabildi ve 312 dakika sahada kaldı.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:51

İLGİLİ HABERLER