Spor
  • 28.4.2010 14:51

BEŞİKTAŞ'TAN SEMİH BOMBASI!

Siyah-Beyazlılar’ın, Fenerbahçe’de Daum’un gelişinin ardından formayı unutan Semih’le gizlice pazarlık yaptığı ortaya çıktı. Bu sezon hücum hattında bir türlü umduğunu bulamayan, sadece Bobo’dan istediği verimi alan Beşiktaşlı yöneticilerin, Semih Şentürk’le masaya oturduğu öğrenildi. Bu görüşme, yıldız futbolcu ile Fenerbahçe’de birlikte forma giyen, şimdi kaleci Rüştü Reçber gibi Siyah-Beyaz formayı terleten Yusuf Şimşek’in evinde gerçekleşti.

Taraflar sabah saatlerinde bir araya gelirken, 3 yıllık sözleşme önerilen golcü futbolcunun düşünmek için süre istediği öğrenildi. Semih Şentürk ile bir süredir ilgilendiklerini kabul eden Beşiktaşlı yöneticiler, gün içinde gazetemize ulaşan “Semih, Kartal’a imza attı” şeklindeki haberler konusunda ise yorum yapmadı.

EŞİ KİLİT ROL OYNAYACAK

Sarı-Lacivertli kulüpte mutsuz olan ve uzatmaları oynayan 27 yaşındaki golcü futbolcunun eşi Pınar Şentürk, geçtiğimiz günlerde ikiz bebeklerini düşürmüştü. Büyük bir sıkıntı yaşayan Semih’in eşinin Türkiye’den ayrılmaya sıcak bakmaması ve Beşiktaş’ın Avrupalı kulüplere göre sunduğu daha cazip teklifin de tecrübeli oyuncuyu Kartal’a yaklaştırdığı öğrenildi.

Ayrıca Rüştü Reçber’in de eski takım arkadaşıyla görüşüp “Burası senin için en doğru yer” dediği kaydedildi. Buna rağmen özellikle Palermo’nun listesinde yer alan Semih Şentürk’ün önceliği yurt dışına verdiği ifade edildi. Beşiktaş’ın ikna etmek için seferber olduğu Semih’in kararında eşi büyük rol
oynayacak. Eğer Semih “Tamam” derse Rüştü’den sonra F.Bahçe’den Beşiktaş’a gelen 2. kaptan olacak. Öte yandan Yusuf’un evindeki buluşmada F.Bahçe’den Önder Turacı’nın da yer aldığı, Siyah- Beyazlılar’ın bu futbolcunun da nabzını yokladığı ileri sürüldü

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:18

İLGİLİ HABERLER