Spor
  • 18.6.2019 07:28

Beşiktaş'tan son transfer haberleri

Beşiktaş'tan transfer haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın verdiği liste doğrultusunda çalışmalarını sürdüren siyah-beyazlıların bir dünya yıldızına imza attırmaya oldukça yakın olduğu ortaya çıktı. Burak ve Dorukhan gibi yıldızlarına yurt dışından teklifler olan Kartal, kanat için ise Everton'la temaslarını sıklaştırdı. İşte Beşiktaş'ta transfer gelişmeleri

Beşiktaş yönetimi, transfer konusunda çalışmalarını sürdürürken camiada heyecan yaratacak bir ismin peşinde olunduğu ortaya çıktı.

Neredeyse her transfer döneminde ismi Türk takımlarıyla anılan Arjen Robben için Beşiktaş'ın çok ciddi şekilde temasta olduğu öne sürüldü.

Hollandalılar duyurdu: Dünyaca ünlü yıldız Kartal oluyor! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (BJK)

Bayern Münih'te bu sezon kazandığı son şampiyonlukla kulübe veda eden Hollandalı futbolcu, Sky Sport Almanya'ya geleceğine dair önemli açıklamalar yaptı.

"Kramponlarımı asıp asmama konusunda hala kararsızım. Bu konuda 1-2 hafta içinde kararımı vermeyi planlıyorum. Şu anda ailem ve menajerimle durum değerlendirmesi yapıyoruz" diyen Robben için Hollanda basınından çok ciddi iddialar geldi.

Çıkan haberlere göre 35 yaşındaki futbolcu için birçok takımın yine devrede olduğu belirtilirken aralarından en ciddilerinin Beşiktaş ve Benfica olduğu öne sürüldü.

Robben'in son kararını bir hafta içinde vereceği ve sıradaki durağının Türkiye olabileceği vurgulandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir'deyken de birçok tecrübeli yıldızı başarıyla idare ettiği için bu transfere sıcak bakıyor.

Yönetim de dünyaca ünlü yıldızı kadroya katarak, kombine ve loca satışını patlatmayı hedefliyor.

İTALYANLAR'IN ISRARI SÜRÜYOR!

Teknik direktörlüğe Abdullah Avcı'yı getiren ve transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın yıldızlarına yurt dışından teklifler gelmeye devam ediyor!

İtalya Serie A ekiplerinden Lecce'de Burak Yılmaz'ı isterken, flaş gelişmeler yaşandı! Gelecek sezon forvet için 1 numaralı hedefi Burak Yılmaz olarak belirleyen İtalyan ekibinin sportif direktörü Mauro Meluso'nun transfer için Türkiye'ye geldiği iddia edildi.

Hollandalılar duyurdu: Dünyaca ünlü yıldız Kartal oluyor! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (BJK)

Lecce Başkanı Saverio Sticchi Damiani, ülke basınına verdiği röportajda Beşiktaş'tan Burak Yılmaz'ın transferi için girişimlerde bulunduklarını ve bu transferi sportif direktörleri Mauro Meluso'nun yürüttüğünü itiraf etmişti.

Damiani açıklamasında, "İki golcü transferi yapacağız, bunlardan biri Burak Yılmaz olabilir. Aynı zamanda 2-3 genç futbolcuya da yatırım yapmak istiyoruz" ifadelerini kullanırken bir iddia da ünlü gazeteci Gianluca Di Marzio'dan geldi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Lecce Sportif Direktörü Mauro Meluso'nun İstanbul'da Burak Yılmaz'ın menajeriyle görüştüğünü duyurdu.

Burak Yılmaz'ın transferi için yapılan görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, Beşiktaş'ın golcü futbolcunun transferine izin verip vermeyeceğinin 48 saatte belli olacağı vurgulandı.

"KLOPP, DORUKHAN'A GÖZ DİKTİ"

Eskişehirspor'dan transfer olduğu Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'da da yükselen grafiğini sürdüren Dorukhan Toköz için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiltere'de yayın yapan The Sun, Liverpool'un Dorukhan'ı transfer listesine aldığını öne sürdü.

Hollandalılar duyurdu: Dünyaca ünlü yıldız Kartal oluyor! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (BJK)

Haberde, milli futbolcunun Türkiye'nin Fransa'yı 2-0 yendiği maçta Paul Pogba karşısında gösterdiği etkileyici performansla dikkatler üzerine çektiğinin altının çizildi.

Haberde "Klopp, Dorukhan'ı Liverpool için yeterli buldu. Liverpool, önümüzdeki sezon şampiyonluk için Manchester City ile rekabet ederken Dorukhan da orta sahadaki forma mücadelesine rekabet katacak" ifadeleri de kullanıldı.

ADEMOLA LOOKMAN İÇİN YENİ TEKLİF!

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda golcü arayışına geçen Beşiktaş'ın, Everton'ın genç oyuncusu Ademola Lookman'la ilgilendiği öne sürülmüştü.

TRT Spor'da yer alan habere göre; Siyah Beyazlılar, Everton'daki genç oyuncu için 2 milyon Euro kiralama bedeli önerecek.

Hollandalılar duyurdu: Dünyaca ünlü yıldız Kartal oluyor! Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (BJK)

21 yaşındaki oyuncu geçen sezon çıktığı 24 maçta 1 gol, 2 asist ile oynadı.

Lookman'ın Everton ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor.

 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2019 10:37

İLGİLİ HABERLER