Spor
  • 28.2.2022 13:07

Beşiktaş'tan Süper Lig'i karıştıracak transfer!

Son haftalarda aldığı sonuçlarla çıkışa geçen Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği yıldız oyuncu ile temasa geçti. Yönetimin, futbolcuya yıllık ücret olarak vermeyi düşündüğü rakam ise 500 ila 600 bin Euro civarında. İşte son dakika haberinin detayları...Son haftalarda aldığı sonuçlarla çıkışa geçen Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar, Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği yıldız oyuncu ile temasa geçti. Yönetimin, futbolcuya yıllık ücret olarak vermeyi düşündüğü rakam ise 500 ila 600 bin Euro civarında. İşte son dakika haberinin detayları...

Beşiktaş'ta ilerleyen yaşına rağmen dinamizminden hiçbir şey kaybetmeyen Atiba Hutchinson, Sivasspor galibiyetinin kilit isimlerinden birisiydi. İlk 11'de çıktığı her karşılaşmada koşu mesafesinde ilk ikiye giren Kanadalı orta saha, önceki gün oynanan Sivasspor maçında 11.75 kilometre ile zirveye çıktı.

Emektar futbolcuyu 11.58 kilometre ile Kenan Karaman takip etti. Adana Demirspor mücadelesinde de 11.5 kilometre ile ilk sırayı kimseye kaptırmayan 39 yaşındaki Atiba, futbola devam edip etmememe kararını sezon sonu verecek.

SAKATLAR KUPADA TAKIMA DÖNÜYOR

Bu arada Beşiktaş, Sivasspor galibiyetinin ardından Yukatel Kayserispor ile çarşamba günü Vodafone Park'ta oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başladı.Boynunda ağrıları bulunan Vida ile 'Yarım devreden fazla oynayamaz' denilen Josef'in tam randımanlı bir şekilde kupaya yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi. Ayrıca Larin ve Rıdvan'ın da kadroda olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ, EDGAR lE'Yİ TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Öte yandan yeni sezon çalışmalarına erken başlayarak Gedson Fernandes'i transfer eden Beşiktaş, şimdi de devre arası Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Edgar Ie ile ilgileniyor.Siyah-Beyazlılar, çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan oyuncunun sağlık raporlarını istedi. Edgar cephesi de raporları incelemeleri için kulübe gönderdi.27 yaşındaki futbolcunun durumu sağlık ekibi, teknik heyet ve yönetimin yaptığı ortak değerlendirmede masaya yatırıldı.

RAKAM 500-600 BİN EURO

Yıldız stoperin en iyi ihtimalle ağustos ayında çalışmalara başlayıp eylülde sahaya çıkabileceği tespit edildi. Kartal, büyük risk taşıması nedeniyle bu transfer için henüz girişimde bulunmadı.

Beşiktaş, diğer stoper adaylarıyla yapacağı görüşmede herhangi bir isimle anlaşamazsa Edgar'ı listenin başına alacak.
Yönetimin, Portekizli futbolcuya yıllık ücret olarak vermeyi düşündüğü rakam ise 500 ila 600 bin Euro civarında...

61 MAÇA ÇIKTI 3 GOL ATTI

Trabzonspor'a Yusuf Yazıcı'nın Lille'e gidişinde takas yoluyla gelen Edgar Ie, sakatlık yaşayana kadar savunmada takımının bel kemiğiydi.Trabzonspor'un 18. haftada Altay ile oynadığı karşılaşmada çapraz bağını koparan Portekizli oyuncunun sözleşmesi kontenjan nedeniyle feshedilmişti. Edgar, Trabzonspor forması altında 61 maça çıkarken 3 gol kaydetti.



 

Güncellenme Tarihi : 28.2.2022 13:11

İLGİLİ HABERLER