Spor
  • 30.8.2013 23:50

Beşiktaş'tan sürpriz açıklama

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, CAS kararı ve transfer hakkında NTVSpor'a açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, CAS'ın onadığı cezayı NTV Spor canlı yayınında değerlendirdi. Beşiktaş'ın UEFA'dan bir ceza almadığını belirten Çebi, "Sadece tedbir kararı verildi. Ceza almadık. Süreç devam ediyor" ifadelerini kullandı.

CAS'ın onadığı ceza hakkında yorumda bulanan Ahmet Nur Çebi, "Dün gördüğünüz gibi taraftarımız 2 saat gidişi, 2 saat gelişi olan bir stat da harika bir atmosfer yarattı. Takımına desteğini verdi. Takımımız da aynı şekilde çok enerjik ve istekliydi. Biz yönetim kurulu olarakta finansal fair play kurallarını yerine getirmek için yoğun bir çaba sarfettik. Bütün bunlara baktığımızda emeklerimizin boşuna gitmesi bizi üzdü" dedi.

"UEFA HERHANGİ BİR CEZA VERMEDİ"

UEFA'dan herhangi bir ceza almadıkların dile getiren Çebi, "UEFA bize herhangi bir ceza vermedi. CAS'ta da bizim konumuz görüşülmedi. UEFA bize karar alınana kadar bizden gelecek haberi bekleyin dedi. CAS'ta bu kararı onadı. Açıkçası biz bir tedbir kararıyla karşı karşıyayız" ifadelerini kullandı.

"SADECE TEDBİR KOYDU"

UEFA'dan gelecek karar konusundan endişelerinin olduğunu söyleyin İkinci Başkan, "UEFA bize herhangi bir ceza vermedi. Sadece tedbir koydu. Ancak bizi suçlu bulurlar ise bu tedbirin cezadan sayılıp sayılmayacağı konusunda net bir bilgimiz yok. Bu konuda kamuoyunu aydınlatmak isterim" şekilnde konuştu.

"GENÇ BİR RUHUMUZ OLACAK"

Takımda böylesine iyi bir başlangıcı beklediğini belirten Çebi, "İlerleyen zamanlarda şuan ki durumumuzdan daha iyi olacağız. Zaman lehimize işliyor. Gelişen bir takım ruhumuz var ve bu zamanda geçtikçe daha iyi yerlere gidicek" dedi.

"BUTTNER VE HOLEBAS İLE OLUMLU GÖRÜŞMELER OLDU"

Sol bek transferi yapacaklarını söyleyen Ahmet Nur Çebi, Büttner ve Holebas ile olumlu ve yapıcı görüşmelerinin olduğunu ve transfer döneminin sonuna kadar sol bek almak istediklerini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:23

İLGİLİ HABERLER