Spor
  • 4.8.2009 00:00

BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ: YILDIRIM'I HATALARIYLA BAŞBAŞA BIRAKIN!

Levent Erdoğan, Yunus Yıldırım'ın bu karşılaşmaya verilmesini doğru bulmadığını belirterek, ''Sezon başında oynanan, benim nazarımda bir hazırlık maçı olsa da Fenerbahçe-Beşiktaş maçlarındaki hataları ile ünlü bir hakemin ısrarla bu karşılaşmada görevlendirilmesi düşündürücüdür'' dedi.

Merkez Hakem Kurulu'na da seslenen Erdoğan, ''Bundan sonra Türk futboluna hizmet etmek istiyorsanız, bu hakemi hatalarıyla baş başa bırakın. Bu şekilde Türk futboluna daha çok hizmet etmiş olursunuz. Aksi takdirde bundan önceki senelerdeki hakem hatalarının yeniden canlanmasına neden olunur'' diye konuştu.

Erdoğan, maçın başında penaltılarının verilmediğini öne sürerek, şöyle devam etti:
''Hakem, daha maçın başında büyük hatalar yapmıştır. Maçın başında penaltılarımızı vermemesi, karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağının habercisi olmuştur. Değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla kazanılmış galibiyetlere ihtiyacı yoktur. Ayrıca Türk futbolunun, yaptığı hatalardan sonra, günah çıkarmak adına daha büyük hatalar yapan hakemlere ihtiyacı yoktur. Yeni sezonun hakem hatalarından arınmış bir sezon olması dilek ve temennisinde bulunuyorum.''

''HAZIRLIK MAÇIYDI''
Fenerbahçe ile oynadıkları Süper Kupa'nın, kendisine göre bir hazırlık maçı olduğunu kaydeden Erdoğan, bu konuda şunları söyledi:
''Süper Kupa kime verilir? Turkcell Süper Lig'i ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan şampiyon takımların arasında yapacakları müsabaka neticesinde galip gelen takıma verilir. Akla göre, mantığa göre ,sporu bilen kişilere göre 2 kupayı da kazanmış olan şampiyon takıma müsabaka yapılmaksızın verilir. Doğrusu budur. Ne yazık ki bunun tamamen dışında yanlış bir uygulama yapılmıştır.''

TAKIMIN DURUMU
Levent Erdoğan, Beşiktaş'ın ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmada gösterdiği performansla yeni sezon için başarılı olacağının sinyallerini verdiğini söyledi.

Oyuncularını ve teknik heyeti dünkü maç nedeniyle kutladığını ifade eden Erdoğan, yeni sezonda başarılı olacaklarına inandığını kaydederek, ''1 veya 2 transfer yapmak istiyoruz. Bunlar da gerçekleşirse, hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Türkiye'de başarılı olacağımıza inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:57

İLGİLİ HABERLER