Beşiktaş'tan Veysel Sarı açıklaması

••1 dk okuma
Beşiktaş'tan Veysel Sarı açıklaması

Hızlı Özet

“Beşiktaş Galatasaray'ın anlaştığı açıklanan Veysel sarı ile ilgili bir açıklama yaptı”


Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Veysel Sarı'yla yakından ilgilenen bir diğer takım olan Beşiktaş cephesinden de flaş bir açıklama geldi.



VATAN Spor'un ulaştığı Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada, "Veysel'in Galatasaray ile anlaştığı sizden duyuyorum. An itibariyle Veysel bizim transfer listemizde yer almıyor. Dolayısıyla hangi takıma gideceği kendisini ilgilendirir" dedi.



Eskişehirspor'dan konsantre oldukları tek ismin Tarık Çamdal olduğunu belirten Çebi, "Eneramo takası önermiştik. Yıllık ücreti fazla geldiği için Eskişehirspor istemedi. Şimdi 1 milyon euro istiyorlar. Bu noktada anlaşma ihtimalimiz yüksek, Tarık'la da görüşmelerimiz sürüyor" şeklinde konuştu.

 


Bu haber 933 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı
Spor
#Spor#Türkiye Futbol Federasyonu#Merkez Hakem Kurulu

"Bizi kim alabilir?" paylaşımı yaptı, polisler gelip aldı

Türk futbolunu sarsan “Hakemler Dosyası” soruşturmasında dikkat çeken bir detay daha ortaya çıktı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan isimlerden Ferdi Karadoruk'un, operasyondan bir gün önce yaptığı paylaşımda kullandığı müzik gündem oldu.

Habervitrini11838 Görüntüleme
Ferhat Gündoğdu'yu gözaltına aldıran eski hakemden olay paylaşım
Spor
#Spor#Futbol#Türkiye Futbol Federasyonu

Ferhat Gündoğdu'yu gözaltına aldıran eski hakemden olay paylaşım

MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve hakemlik yöneticileri hakkında yürütülen soruşturma kapsamında “Uzun Süreli Mazeret Dönüşü Yazılı Sınavı” incelendi. Bilirkişi raporunda, sınav kağıdındaki yazılar ile hakem Ali Tuna’dan alınan örnekler arasında grafolojik ilişki bulunmadığı belirlendi.

Habervitrini13014 Görüntüleme
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF'den DNA kalıntısı ve parmak izi topladı
Spor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı TFF'den DNA kalıntısı ve parmak izi topladı

Yapılan açıklamada,  "Türkiye Futbol Federasyonu olarak, hukukun üstünlüğüne, yargı makamlarının bağımsızlığına ve adli süreçlerin sağlıklı biçimde yürütülmesine olan inancımız tamdır. Kamuoyunun, devam eden adli sürece ilişkin yalnızca yetkili makamlar tarafından yapılacak açıklamaları esas almasını önemle rica ederiz." denildi. 

Habervitrini9376 Görüntüleme
Hakemlik sorularını önceden paylaşmışlar.. İşte o konuşmalar
Spor

Hakemlik sorularını önceden paylaşmışlar.. İşte o konuşmalar

Hakem G.H.E'nin, TFF Faal Hakemler Derneği Başkanı Ferdi Karadoruk'a 15 Mayıs 2025'te attığı mesajda, "(Hakemlik sınavına ilişkin) Baskanım günaydın soruları atacaktın." yazdığı, Karadoruk'un da "Kosiften istedim, bir daha isteyeyim hocam." yanıtını verdiği anlaşıldı.

Habervitrini10915 Görüntüleme