Asayiş
  • 12.1.2014 14:55

Beşinci kattan atlayan hırsız kaçmaya devam etti

Başkent’te, bir apartmanın beşinci katındaki eve tırmanan hırsız, karşısında ev sahibini görünce kendisini 1. kattaki dairenin terasına attı.

Hırsızı düştüğü yerden itfaiye ve polisler kurtardı.İlginç olay, sabah saatlerinde Kızılay’da bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Engin Ö.(18) isimli kişi, Mithatpaşa Caddesinde bir apartmana tırmanarak 5. kattaki eve balkondan girmek istedi. Olay anında uykuda olan ev sahibi Ünal E., çıkan gürültüyle uyandı. Ünal E., evinin balkonunda yabancı bir kişinin olduğunu gördü. Bunun üzerine eve giren Engin Ö. de apartmanın 1. katındaki terasa atladı.

KAÇMAYA ÇALIŞTI
Beşinci kattan atlayan hırsızlık şüphelisi, bacağı sakatlanmasına rağmen kaçmaya çalıştı. Engin Ö., yaralı olduğu halde, düştüğü terasın yanındaki bankanın çatısına tırmandı. Kaçmaya daha fazla devam edemeyeceğini anlayan Engin Ö, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

POLİS KUCAKLAYARAK İNDİRDİ
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralının normal yolla çatıdan indirilemeyeceği anlaşılınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çatıdaki hırsızlık zanlısını itfaiye merdiveniyle aşağı indirdi. Bacağı sakat olmasından dolayı merdivenden inemeyen zanlıyı bir polis memuru kucağına alarak taşıdı. Sedyeye yatırılan Engin Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Engin Ö.’nün nitelikli yağma suçundan iki sabıkası olduğu öğrenildi.

ONUR EMRE DURAK

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:33

İLGİLİ HABERLER