Asayiş
  • 23.1.2018 13:00

Beştepe'de Afrin hareketliliği

BEŞTEPE'DE GÜVENLİK TOPLANTISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Güvenlik Değerlendirme Toplantısı'na katılıyor. Toplantı saat 12:15 sıralarında başladı.

HÜKÜMET MECLİS'İ BİLGİLENDİRECEK

Hükümet adına Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin, Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak Meclis'i 30 Ocak Salı günü bilgilendireceği belirtildi.

SINIR HATLARINDAKİ TÜM İLETİŞİM NOKTALARI KESİLDİ

Gazete Habertürk'ten Çetiner Çetin, 6 noktada terör örgütünün iletişim hatlarının tamamen kesildiğini belirtti. Çetin, "Şu an 12 kilometrelik bir alanda, Reyhanlı'dan Kilis'e kadar uzanan hatta terör örgütü PKK için önemli olan 6 nokta, sınır hattında kullandıkları bütün güzergahtaki bütün iletişim hatları kesilmiş durumda. Son 72 saat içerisindeki en önemli nokta sınır hattında terör örgütü PKK'nın iletişim hatlarının kesilmiş olması." dedi.

 KAPAT

 KAPAT

 KAPAT

TOPÇU ATIŞLARI YAPILIYOR

Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın Afrin'deki mevzilerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK), topçu atışı yapılıyor.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınırın Kilis-Hatay hudut hattında konuşlu TSK birlikleri, Afrin'de tespit edilen terör örgütü mevzilerine sabah saatlerinden bu yana aralıklarla top atışı gerçekleştiriyor.

Patlama sesleri, Kilis'in Suriye sınırındaki bazı köylerden de duyuluyor.

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VİDEO KONFERANS İLE BİLGİ ALDI

Dün, Cumhurbaşkanı Erdoğan, video konferans aracılığıyla Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin bölgedeki, Genelkurmay'daki ve KKK'deki komutanlardan bilgi aldı.

Güncellenme Tarihi : 23.1.2018 13:02

İLGİLİ HABERLER