Medya
  • 7.5.2013 23:14

Beyaz Şov'a katılmak için koşuyor...

Beyaz Show ekibinin eşlik ettiği Yeniceli, akşam saatlerinde Kütahya'ya ulaştı.

Maratoncu Akın Yeniceli, Uşak'tan yola çıkarak 10 saatlik koşunun ardından Kütahya'ya geldiğini belirtti. Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına katılmak üzere İstanbul'a koştuğunu belirten Yeniceli şunları söyledi: "Beyaz emmi için koşuyoruz. Beyaz Show'a katılacağım. Bugün Kütahya'ya gelerek zor bir etabı başardım. Uşak'tan Kütahya'ya kadar gerek Uşak Emniyetine gerekse Kütahya Emniyetine çok teşekkür ediyorum. Yol boyunca bize yardımcı oldular. Sadece Altıntaş yolunda yol çalışması olduğu için can güvenliğimiz nedeniyle sadece orayı araçla geçtik. Mutluyum azmettim ve İstanbul'a ulaşıp programa katılacağım ve Beyaz emmiye kavuşacağım. Ben maraton ve ultra maratonlara katılıyorum. Bana güzel bir kulüp ayarlanırsa hedefim Afrika'da 240 kilometrelik çöl maratonuna katılmak."

İstanbul'da 10 Mayıs Cuma günü olacağını söyleyen Akın Yeniceli, "Beyaz emmiyi çok seviyorum zaten onun için koşuyorum. Bugün kendisiyle de telefonla görüştüm benim için çok büyük bir moral oldu. Bana çok güzel sürprizlerinin olduğunu söyledi. Ben en çok kendini görmek istiyorum. Programa çıkınca da dertleşiriz. Beyaz emminin finişe girerken en azından 200 metre benimle koşar yarışırsa benim için daha güzel olur çok mutlu olurum" dedi.

Geceyi Kütahya'da geçiren Akın Yeniceli, sabah erken saatlerde yeniden koşusuna başlayacak. Günlük 140 kilometre koşacak olan Yeniceli geceyi etabı tamamladığı şehirlerde konaklayarak geçirecek. Maratoncu Akın Yenice Kütahya'dan sonra sırasıyla Bilecik ve Adapazarı yol ayrımından Kocaeli'ye geçerek İstanbul'a giriş yapacak. Koşunun ardından Yeniceli 10 Mayıs Cuma günü Beyaz Show'un başlama saatlerine yakın İstanbul Bağcılar'da olması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER