Gündem
  • 5.8.2020 01:00

Beyrut patlaması The Economist'in geçen yılki kapağında ne arıyor?

Geçtiğimiz senelerde önümüzdeki yıllarda yaşanacak felaketlerin anlatılıdğı bir kapak hazırlayan The Economist büyük tartışmalara neden olmuştu.
Gaz maskesiyle dolayan insanlar Koronavirüsle dolaşan insanlara benzetilmiş ve çok tartışılmıştı. Bu kez arkadaki patlama Lübnan'daki patlamaya benzeyince komplo teorileri anında yayıldı.

Beyrut'taki patlamanın arkasında kim var? İşte The Economist kapağının arkasındaki sır...

Kardeş ülke Lübnan'ın başkentindeki Beyrut Limanı'nda patlayıcıların bulunduğu bir binada büyük bir patlama meydana geldi. Şiddetli patlama sonrası geçtiğimiz aylarda yayınlanan The Economist'in "Sıradaki Felaket (ve nasıl hayatta kalınır)" başlıklı kapağı akıllara geldi.

Beyrut'taki patlamanın arkasında kim var? İşte The Economist ...

Lübnan merkezli yayın yapan Mayadeen televizyonun verdiği bilgilere göre "tonlarca nitratın" patladığı olayda Lübnan Salık Bakanı Hamad Hassan ilk araştırmalara göre 40'a yakın kişinin öldüğünü, 2 bin 500 kişinin yaralandığını söyledi.

The Economist'in kapağı görenleri korkuttu! Sıradaki felaketler ...

Dünyadaki sıradışı olayları çok önceden şifreli bir şekilde kapağına yansıtan The Economist dergisi geçtiğimiz aylarda yayınladığı "Sıradaki Felaket (ve nasıl hayatta kalınır)" başlıklı kapağında çeşitli tablolarla yansıtılan felaket seneryolarından birinde de şiddetli bir patlama olacağına işaret etmişti. İşte o video...

 

Güncellenme Tarihi : 5.8.2020 01:05

İLGİLİ HABERLER