Gündem
  • 11.7.2009 16:17

BİLAL ERDOĞAN KALDIĞI OTELDEN ÇIKMADI

BURDUR 58’inci Piyade Eğitim Alayı’nda 115'inci dönem döviz bedelli askerlik yapan Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, dünkü yemin törenin ardından geldiği Grand Özeren Otel’den çıkmadı. Erdoğan'ın kaldığı otelde bugün Saadet Partisi de toplantı yaptı.

Dün saat 10.00’da yapılan yemin törenin ardından, eşi Reyyan Erdoğan ve 2 yanındaki oğlu Ömer Tayyip Erdoğan’ın beklediği otele gelen Bilal Erdoğan, ailesiyle birlikte otelin 3104 numaralı suit odasında kalıyor. Başbakanlık korumalarının eşlik ettiği Erdoğan ailesi, kaldıkları otelden dışarı çıkmadı.

Bilal Erdoğan’ı takip eden gazeteciler, bugün sabahtan itibaren otel önünde beklemeye başladı. Sabah bütün gazeteleri odasına isteyen Bilal Erdoğan ve eşi, sabah kahvaltısını da saat 9.30’da odasında yaptı.

AYNI OTELDE SP TOPLANTISI Bilal Erdoğan'ın eşi ve oğlu ile birlikte kaldığı otelde bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, işadamları ve sivil toplum örgütleriyle bir toplantı düzenledi. Otel, toplantı nedeniyle Saadet Partisi bayraklarıyla donatıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:20

İLGİLİ HABERLER