Asayiş
  • 28.9.2008 16:11

BİLEZİKLERİNİ ÇALDIRAN KADININ DİLİ TUTULDU

A. CANER BAYSAL
KAHRAMANMARAŞ - Edinilen bilgilere göre olay, şehrin en işlek caddesi Trabzon Bulvarı üzerinde meydana geldi. Bayram alışverişi için yakınları ile birlikte mağazaları gezen 29 yaşındaki 5 aylık hamile Suna Bakır isimli kadın evde çalınabilir endişesiyle bileziklerini yanına aldı.
9 adet bileziğini kol çantasının içerisine koyan Suna Bakır bir alışveriş merkezinde akrabalarına bayram hediyesi aldı.
Aldığı hediyeliklerin parasını ödemek için kasada sıraya giren Suna Bakır, ücreti ödeyeceği sırada çantasının açık olduğunu fark etti. Çantasına bakan genç kadın bileziklerin olmadığını farketti. Bu arada genç kadın, "Altınlarım, altınlarımı çalmışlar" diye feryat edip ağlayarak sinir krizleri geçirdi.
Alışveriş merkezinde bulunan yakınlarının sakinleştirmeye çalıştığı Suna Bakır hırsızlık ihbarı ile olay yerine gelen polisler tarafından çağrılan ambulansla Yenişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Yaşadığı şokun etkisiyle dili tutulan genç kadın saatlerce konuşamadı. Suna Bakır hastanede bir süre tedavi gördükten sonra polise ifade verebildi.
Kısa süre önce açılışı yapılan alışveriş merkezinde güvenlik kamera sisteminin devreye girmediği anlaşılınca, polis iş yeri içinde ve dışında şüpheli aradı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER