Spor
  • 14.5.2004 00:04

BİLGİLİ: ''SEÇİMDE TARAFSIZ OLACAĞIM''

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü'nde 30 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi, görevi bırakacak olan başkan Serdar Bilgili, başkan adaylarını biraraya getirdi.
     Başkan adayları Yıldırım Demirören, Fikret Orman, Erol Kaynar ve Affan Keçeci'ye biraraya gelen Bilgili, seçimde tarafsız kalacağını belirterek, ''Ben 4 arkadaşı da destekliyorum'' dedi.
     Serdar Bilgili, adayların hizmet yarışı için seçime girdiğini vurgulayarak, ''Toplantıda yatırımlar, transferler, futbol takımı ve mali konularda kısa kısa bilgiler verdim. Bütün deneyimli yöneticilerin bunu yapması lazım. Seçim, kesinlikle Beşiktaş'a yakışır, kulübün etik değerleri içinde olacak. Ben şahsen bunu sağlamaya çalışacağım'' dedi.
     Seçim sonrası yönetime gelecekleri destekleyeceğini kaydeden Bilgili, ''Yeni yönetimin emrindeyim. Ayrıca yeni yönetimin kontrolünü yapan kişilerden biri de olacağım'' diye konuştu.
     Bilgili, stat ve Teknik Direktör Mircea Lucescu ile ilgili soruları da ''BJK İnönü Stadı ile ilgili izin ve projeler hazır. Bu projeler yeni yönetime devredilecek. Bu konuda adaylar mutabık. Yeni yönetim bunu gerçekleştirecek. Teknik Direktör Lucescu'nun ise sözleşmesi sürüyor. Herhangi bir tazminat maddesi yok, ama sözleşmesi devam ediyor'' diye yanıtladı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:12

İLGİLİ HABERLER