Dünya
  • 30.4.2007 07:15

BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİĞİ KARISI, CHATTE TANIŞTIĞI ADAMLA KAÇTI!..

Evliliklerinin "altın yıl" hediyesi olarak 50 yıllık eşine bilgisayar alan İngiliz Joseph Walsh (68), hiç beklemediği bir sonla karşılaştı. Bilgisayara sahip olduktan sonra kendisini sohbet odalarına kaptıran Barbara Walsh (66), chat yaparken tanıştığı bir erkekle kaçtı.

ÜÇ yetişkin kızları, 14 torunları ve 22 torun çocuğu olan Walsh çiftinin 50 yıllık mutluluğu, eve internet girmesiyle altüst oldu. Joseph Walsh, eşine evliliklerinin 50’inci yılı nedeniyle bilgisayar hediye etti. Barbara Walsh, bilgisayarda internet kullanmayı öğrendikten sonra, sürekli web sitelerinde tanıştığı kişilerle sohbet eder oldu. Geçen kasım ayında da Clive Carpenter (65) ile internette tanışan Barbara Walsh’ın yazışma arkadaşlığı, kısa sürede telefon dostluğuna dönüştü.

Clive, Barbara’ya açık saçık fotoğraflar da gönderdi. Karısının yaşadığı yasak ilişkiden haberi olmayan Joseph Walsh ise, karısının aniden ortadan kaybolması üzerine polise başvurdu. Eşinin Dover’da yaşayan bir erkeğe kaçtığını öğrenen Joseph Walsh, evdeki bilgisayarı karıştırınca her şeyi anladı. Karısının kaçtığı 165 kiloluk Clive Carpenter’dan gelen erkeklik organını gösteren fotoğrafları bulan Joseph Walsh şimdi "Hálá umutluyum. Bana geri dönmesini bekliyorum" diyor.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER