Spor
  • 28.2.2015 11:55

Bilic hedefi final koydu

eknik Direktör Slaven Bilic'in soyunma odasında ağzından çıkan ilk söz şu oldu: "Finale kadar yola devam!"

Beşiktaş’ın hocası, taktik olarak her şeyi eksiksiz yerine getirdiklerini belirtti, “Bu iş henüz bitmedi. Çok önemli ve güçlü bir takımı eledik. Tabii ki sevinip eğleneceğiz ama biliyorsunuz sadece son 16’ya kaldık. Finale kadar yola devam. Liverpool’u eleyebildiysek, bu işi finale kadar götürebiliriz” dedi.

Liverpool’u eleyerek, Dünya gündeminde kendine yer bulan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, soyunma odasında deyim yerindeyse bir dahaki turun motivasyon konuşmasını yaptı.

Penaltı atışlarıyla gelen turun sevincini doyasıya yaşayan ve soyunma odasına bitkin bir şekilde dönen Hırvat hoca, önce tüm futbolculara tek tek sarıldı. Her birini ayrı ayrı öpen ve kutlayan Slaven Bilic, Avrupa macerası için futbolcularına “Yola devam” mesajını verdi.

Taktik olarak söylediği herşeyin eksiksiz bir şekilde yerine getirildiğini oyuncularına aktaran deneyimli hocanın, “Bu iş henüz bitmedi. Çok önemli ve güçlü bir takımı eledik. Tabiki sevinip eğleneceğiz ama biliyorsunuz sadece son 16’ya kaldık. Finale kadar yola devam. Liverpool’u eleyebildiysek, bu işi finale kadar götürebiliriz. Artık çeyrek finali kovalayacağız. Bizi yine yoğun bir maç takvimi bekliyor ama olsun. Hepinizi kutluyorum. Muhteşem oynadınız” diye konuştuğu öğrenildi.

Milliyet

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:52

İLGİLİ HABERLER