Spor
  • 28.12.2014 22:28

Biliç oyuncusunu ihanetle suçladı

Maçın ardından Slaven Biliç'in kırmızı kart gören Kanadalı oyuncusuna öfkesi büyüktü:

"Bizi G.Saray maçında değil, Konya karşısında yarı yolda bıraktı. Kızgınlığımın sebebi sadece bu maçla ilgili. Atiba'yı savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın... Ancak neden hakem uyardıktan sonra geri geliyor."
 
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Biliç'in maç sonunda galibiyete rağmen Atiba'ya öfkesi vardı... Sarı kartı bulunmasına rağmen 83. dakikada penaltı pozisyonu sırasında hakem ile çizgiye basması yüzünden diyaloğa giren Kanadalorta saha, Halis Özkahya'nın ilk uyarısını dinlemeyince kırmızı karttan atıldı.. İşte bu hareket de Hırvat teknik adamı çileden çıkardı.
 
MAÇI sonrasında, oyuncusuna gelecek hafta G.Saray maçında olmayacağı için değil, Konya karşısında takımı yalnız bıraktığı için çok kızdığının altını çizen Biliç, hakemin de tavrını şu sözlerle eleştirdi:
 
Anlamıyorum... Atiba takımı yarı yolda bıraktı. G.Saray maçında değil bu maçta bıraktı. Atiba'yı savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın. Ama neden hakem uyardıktan sonra geri geliyor. Hakem önce gidiyor sonra geri dönüyor. Zaten Atiba sabit duruyor. Yanlış anlaşılmasın. Asteras maçında oyundan atıldığında savunmuştuk. Bu kez Atiba ceza alacak. Takımı yüzüstü bıraktı. Kızgınlığımın sebebi sadece bu maçla ilgili.
 
'PENALTI ŞAKA GİBİ'
 
ÇOK zor bir deplasmanda önemli bir galibiyet aldık. Böyle olacağını biliyorduk. Maçtan önce ben gergindim. Çünkü zor olacağını biliyordum. Beklediğimiz gibi de geçti. Deplasman takımları için zor bir atmosfer. İlk yarı agresif değildik. İkinci topları alamadık. Gökhan Töre'nin bireysel özellikleri kullanması ile golü bulduk. Konya daha iyi olan taraftı. 2. yarı biz iyiydik. 2. golden sonra rahatladık. Yedek kulübesinden giren oyuncular takımın performansını yükseltmek için ciddi hareketler yaptılar. Penaltı kararı şaka gibiydi.
 
ÇOK fazla maç yaptık. Önümüzde 1 hafta var G.Saray maçına hazırlanmak için. Umarım hazır olacağız. Bazı oyuncularımızın sakatlıkları da sona erecek. Biz iyi bir takımız. Yorgunuz, yoğun bir programımız vardı. İyi bir takımla ve kadro ile çıkacağız sahaya ne olursa olsun. İlk yarıyı zirvede bitirmek istiyoruz."

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:18

İLGİLİ HABERLER