Spor
  • 27.1.2015 22:30

Bilic’ten Hacıosmanoğlu’na yanıt

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beyaz TV’ye Tolgay Arslan transferiyle ilgili Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atmıştı. Bilic’ten o söylemlere cevap gecikmedi.

Slaven Bilic’in 24 yaşındaki futbolcuyu defalarca aradığını ancak Tolgay Arslan’ın telefonlara cevap vermediğini söyleyen Hacıosmanoğlu “Tolgay telefonları açmayınca, Bilic ‘Bize gel bu sene şampiyon olalım, seneye İngiltere’ye beraber gidelim diye mesaj attı” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş teknik direktörü Bilic bu iddaya siyah beyazlıların resmi sitesinden cevap verdi.

BİLİC’TEN HACIOSMANOĞLU’NA JET YANIT

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Dün akşam bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, hakkımda ortaya attığı iddialar tamamıyla asılsızdır.

Ben ve ekibim; tüm gücümüz ve kararlığımızla Beşiktaş’ın başarısı için çalışmaktayız. Bütün enerjimizi ve konsantrasyonumuzu, kulübümüzün yüksek hedeflerine ulaşabilmesine katkı sağlamak amacıyla kullanmaktayız.

Taraftarlarımızdan şahsım ile ilgili, böyle asılsız iddiaları dikkate almamalarını ve takımımıza verdikleri büyük desteği sürdürmelerini rica ederim.” dedi.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:34

İLGİLİ HABERLER