Biliyorlar ki bir tane 'deli Zerrin'leri var

••2 dk okuma
Biliyorlar ki bir tane 'deli Zerrin'leri var

Hızlı Özet

“Hayatım boyunca doğal oldum, her şeyimi paylaştım. 37 senedir de sevenlerim beni tanıdılar. Kıymetlidir halkımız, her şeyin, gerçeklerin, doğruların farkındadır. Biliyorlar ki bir tane 'deli Zerrin'leri var" dedi.”






Zerrin Özer: Biliyorlar ki bir tane 'deli Zerrin'leri var...



Bursa'da sahneye çıkan Zerrin Özer, 36 saat süren evliliği nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği dönemde, sevenlerinin desteğine işaret etti. Özer, "Sevgiyi zorla satın alamazsınız. Hayatım boyunca doğal oldum, her şeyimi paylaştım. 37 senedir de sevenlerim beni tanıdılar. Kıymetlidir halkımız, her şeyin, gerçeklerin, doğruların farkındadır. Biliyorlar ki bir tane 'deli Zerrin'leri var" dedi.



Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından bu yıl 58'incisi düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali’nde sanatçı Zerrin Özer, sahneye çıktı. Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen konserde, hayranları mekanı tamamen doldurdu. Zerrin Özer eskimeyen şarkılarını dinleyicileri için seslendirdi. Repertuvarında yer alan şarkılarla hayranlarını geçmişe götüren Özer, ayrıca rock müziğinin kültleşen şarkılarına getirdiği yorum ile de dinleyicilerinden alkış aldı. 1,5 saat sahnede kalan, zaman zaman duygulanan Zerrin Özer, sevenlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür etti.



'SÖYLEDİĞİM, HER SÖZÜN ARKASINDAYIM'



Konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zerrin Özer, son dönemdeki evliliğinin hemen ardından aldığı boşanma kararıyla ilgili gündeme yansıyan sıkıntılı süreçte, sevenlerinin desteğine işaret etti. "Rabbim’in çok şanslı bir kulu olduğuma inanıyorum" diyen Özer, "Söylediğim her sözün arkasındayım. Benim en büyük cümlem; 'Rabbim, sevenlerimi, sevdiklerimi başımdan eksik etme'dir. Sevgiyi zorla satın alamazsınız. Hayatım boyunca doğal oldum, her şeyimi paylaştım. İçimden geldiği gibi yaşadım. Özür diledim, sinirlendim ama 37 senedir de sevenlerim beni tanıdılar. 'Zerrin bizim kızımız, bizim mahallenin kızı delidir, ama dürüsttür, doğrudur, yalan bilmez' dediler. Çünkü halktan geldim" diye konuştu.



'BİLİYORLAR Kİ BİR TANE DELİ ZERRİN'LERİ VAR'



"Halka inilmez, çıkılır" diyen Zerrin Özer, "O çıkacağınız süre de hayatınızın sonuna kadar bitmez. O yüzden kıymetlidir halkımız. Her şeyin, gerçeklerin, doğruların farkındadır. Biliyorlar ki bir tane deli Zerrin’leri var. Hepimizi mahallede aileler gibi hissediyorum. Hiçbir zaman sevenlerimden hayranlarım diye söz etmem, söz etmeyi sevmem. Çünkü hayran demek, kendinizi bir basamak yukarıda görmek demektir. Bizler eşitiz, ben sadece çıkmışım şarkı söylüyorum, onları mutlu edebiliyorsam, ne mutlu. Tek bildiğim şey var, insan olabilmek. İnsan olmaya çalışmaya devam ettim yıllarca. Sanırım kıymetli halkımız da bunu görüyor" diye konuştu.



Festivallerin her zaman olması gerektiğini belirten Zerrin Özer, son olarak Bursa’nın kendisi için çok kıymetli olduğunu dile getirerek, burada konser verdiği için mutluluk duyduğunu söyledi.




Bu haber 598 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Flaş.. Türk askeri Suudi Arabistan'a gidiyor.. Mekke ittifakında son dakika kararı
Gündem

Flaş.. Türk askeri Suudi Arabistan'a gidiyor.. Mekke ittifakında son dakika kararı

Suudi gazeteleri son dakika olarak geçtikleri haberlerinde, Mekke Savunma İttifakı'nın, Suudi Arabistan'a ortak askeri güçlerini ve yeteneklerini belirlenen noktalarda hızla konuşlandıracağını yazdı..

Habervitrini12720 Görüntüleme
Türkiye Ukrayna'ya Korkut hava savunma sistemi ihraç etti
Gündem

Türkiye Ukrayna'ya Korkut hava savunma sistemi ihraç etti

Middle East Eye'dan Ragıp Soylu'nun haberine göre kaynaklar, Türkiye'nin ürettiği az sayıda Korkut hava savunma sistemini Ukrayna'ya ihraç ettiğini belirtti. Korkut sistemi tipik olarak üç silah sistemi aracı ile bir komuta-kontrol aracından oluşuyor.

Habervitrini10945 Görüntüleme
Şükrü Ersoy cevapladı! 119 sarsıntı büyük depremin habercisi mi?
Gündem

Şükrü Ersoy cevapladı! 119 sarsıntı büyük depremin habercisi mi?

Adana ve Osmaniye’de meydana gelen peş peşe depremleri değerlendiren Prof. Dr. Şükrü Ersoy, “Bunun adı deprem kümelenmesi. Bunlar saat ve gün içerisinde yoğunluk kazanabilir. Genellikle bu tür aktivitelerin arkasından büyük bir deprem gelmez. Ama bunun garantisi yok” dedi. 6 büyüklüğünü geçen bir depremi bölgeyi çok etkileyebileceğini belirten Ersoy, 6 Şubat depremlerinin etkisinin de olduğunu vurguladı.

Habervitrini11496 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında kritik aşama tamamlandı
Gündem

Kaşif Kozinoğlu soruşturmasında kritik aşama tamamlandı

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevindeki ölümüne ilişkin yeniden başlatılan soruşturma kapsamında açılan mezarından alınan örneklerin incelenmesi tamamlandı. Örnekler, uzman heyetin çalışmasının ardından yeniden kabrine konuldu ve mezar kapatıldı.

Habervitrini13978 Görüntüleme