Dünya
  • 28.10.2014 00:36

'Bill Cosby de tecavüzcü çıktı

Oynadığı dizi filmde iyi aile babası rolündeki 'Bill Cosby, resmen tecavüzcü çıktı.Daha önce 3 ayrı kadın tarafından tecavüzle suçlanan Bill Cosby, Davacılardan Tamara Green ile uzlaşarak paçasını kurtardı.
Bu kez durum daha ciddi görünüyor.
Eski bir aktris olan Barbara Bowman, Bill Cosby'nin kendine tecavüz etitğini duyurdu.
Henüz 17 yaşındayken gerçekleyen tecavüz sırasında boynunun incindiğini ve tedavi gördüğünü anlatan Barbara Bowman, "Beni yataktan yere attı.O sırada boynum incindi. Pantolonunu çıkartırken kemerinin tokasından çıkan sesi asla unutmayacağım" dedi.
Yaşının çok küçük olduğu yıllarda Bill Cosby'nin kendini kanatları altına aldığını belirten Barbara Bowman, "Ben onu hep baba gibi gördüm.Ta ki bir gece tecavüz edene kadar.Kaldığım otel odasına geldi.Tıpkı bir hayvan gibiydi. Kendini kontrol edemiyordu. İğrenç bir şekilde tecavüz edip gitti. " şeklinde konuştu.

 GEÇTİĞİMİZ YILDA BİR TECAVÜZ İDDİASI VARDI    
Ünlü yönetmen Woody Allen’a yapılan taciz suçlamalarıyla aynı döneme gelen röportaj, Cosby’nin daha önce ortaya çıkan ve 2006 yılında bir davaya konu olan taciz iddialarının detaylarını ortaya koydu. Davacılardan Tamara Green ile gerçekleştirilen röportajda, 1970’li yıllarda meydana gelen olayı ancak diğer davacıların ortaya çıkmasıyla anlatma cesaretini gösterdiğini ifade etti. O dönem 19 yaşında olan Green, kendisine bir restoranda hap içiren Cosby’nin evine gelerek kendisine tecavüz etmeye kalkıştığını anlattı. 2004 yılında Cosby’ye yapılan bir başka taciz iddiasının yeterli ilgiyi görmemesi üzerine cesaretlenen Green konuyu mahkemeye taşımaya karar verdiğini ifade etti. 2006 yılında sonuçlanan davada Bill Cosby ve davacılar uzlaşma yoluna gitmişti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:44

İLGİLİ HABERLER