Gündem
  • 14.5.2019 14:43

Binali Yıldırım'dan, İmamoğlu'na destek olan sanatçılar hakkında flaş açıklama!

AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılara sitem ederek "Biraz gönlüm kırıldı." dedi.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında rakibi CHP'li Ekrem İmamoğlu'nadestek veren sanatçılar hakkında açıklama da bulundu. İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili konuşan Yıldırım, "Bizim ne eksiğimiz var canım"ifadesini kullanarak "Biraz gönlüm kırıldı." dedi.

Yıldırım, Ekrem İmamoğlu'na destek veren sanatçılarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sanatçılar bizim toplumumuzun ortak değeridir, sanatçıların bir tarafta kümelenmesi çok doğru bir iş değil. Şöyle anlaşılıyor, İstanbul'un yarısı beni desteklemiş yarısı da arkadaşı desteklemiş. Siz onun yanında onu desteklerseniz diğer yarının gönlünü kırmış olursunuz, sanatçı dediğiniz herkese eşit olacak. Bireysel olarak da ifade edebilir kimi desteklediğini, sorun hep beraber organize olup onların sloganını da altına koyarak koro halinde sorun. Onların kariyerine zarar verir, bizim ne eksiğimiz var canım, yaşımız ondan fazla olabilir ama tecrübemiz de çok fazla. Bugün İstanbul'da bir asırda yapılamayan işleri yapmışız. Bu kadar da bir sitemim olsun artık."

Güncellenme Tarihi : 14.5.2019 14:58

İLGİLİ HABERLER