Asayiş
  • 9.7.2009 02:23

BİR AYLIK KARISINI GRUP SEKSİ İÇİN PAZARLADI!..

BURSA’da bir ay önce evlendiği eşini, internette kurduğu sitede ve sohbet odalarında erkeklere pazarladığı öne sürülen 29 yaşındaki Şevket Ç. polis tarafından yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Bürosu tarafından, internet aracılığı ile yapılan fuhuş pazarlıklarını takip etmek için oluşturulan birim, İstanbul Avcılar’da oturan Şevket Ç.’nin, kendi kurduğu internet sitesi ve sohbet odalarından, bir ay önce evlendiği Rezzan Ç. para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye yönlendirdiğini belirledi. Polis, eşini grup seks için bin, tek gecelik için 500 TL karşılığında erkeklere pazarlayan Şevket Ç. ile internetten görüşerek pazarlık yaptı. Yapılan yazışma sonucu Şevket Ç. yol parası dahil 800 TL’ye eşini Bursa’ya getirmesi için ikna edildi.

Bursa’ya gelen Şevket Ç. ile eşi Rezzan Ç., masörlük yapan ve evini fuhuş için geceliğini 75 TL’ye kiralayan 32 yaşındaki Bülent Y.nin Namazgah Mahallesi’ndeki evine yönlendirildi. Bursa Polisi, eve gelen Şevket Ç. ve eşi Rezzan Ç. ile evi kiralayan Bülent Y.'ye seri numaraları alınan paraları verdi. Bir süre sonra eve baskın yapan ekipler, şüphelileri paralarla birlikte yakalayıp gözaltına aldı.

Sorgulamaları tamamlanan şüphelilerden Şevket Ç. çıkartıldığı mahkemece tutuklanırken, eşi ve Bülent Y.ise tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:24

İLGİLİ HABERLER