Spor
  • 25.5.2019 11:36

Bir Fenerbahçe'den bir Beşiktaş'tan çifte transfer

Babel'le transfere başlayan şampiyon Galatasaray'ın ikinci takviyesi sağ bekine oldu. Fenerbahçe ile sözleşmesini uzatmayan Şener Özbayraklı, sarı-kırmızılı kulübe 3 yıllık imza attı. Beşiktaş başta olmak üzere birçok takımın transfer listesinde bulunan Şener, "G.Saray'la anlaştım" diyerek diğer teklifleri reddetti. Fenerbahçe'de 1.1 milyon Euro kazanan 29 yaşındaki milli sağ bekin G.Saray'daki ücreti daha düşük ve TL cinsinden olacak. Emre Taşdemir ve Ömer Bayram gibi iki sol beki bulunan Fatih Terim, Şener'le sağ bekte de yerli alternatife sahip oldu.

GÖKHAN TÖRE, FATİH TERİM'İ ÇOK İSTİYOR

Sinan Gümüş'ün sözleşmesini uzatmayan G.Saray'ın önümüzdeki hafta Gökhan Töre ile masaya oturacağı ortaya çıktı. Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan gurbetçi oyuncu, sakatlığı hakkında birinci ağızdan bilgi verecek ve Galatasaraylı yetkilileri 1+1 yılı opsiyonlu sözleşme için ikna etmeye çalışacak. Transferinde önceliği sarı-kırmızılı kulübe veren Gökhan Töre, kendisine Milli Takım'da görev yaptığı dönemde sahip çıkan Fatih Terim'le çalışmayı çok istiyor.

Gökhan Töre'den Fatih Terim'e; "Para istemem hocam"

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, transfer listesinde yer alan Gökhan Töre ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan ve sosyal medyadaki açıklamaları nedeniyle siyah-beyazlı yönetim tarafından disiplin cezasına çarptırılan Gökhan Töre önümüzdeki sezon Galatasaray formasını giymek istiyor.

Çok istemesine rağmen bir türlü Galatasaray formasını sırtına geçiremeyen Töre, Fatih Terim ile bu konuda bir görüşme yaptı. Terim ile yaptığı görüşmede, Galatasaray'da forma giymek istediğini ve kendisini fiziksel olarak da iyi hissettiğini ifade eden Töre, herhangi bir maddi beklentisinin de olmadığını ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Gökhan Töre'yi A Milli Takım'a kazandıran ve Töre'nin yeteneklerine inanan Fatih Terim, kurmayları ve sarı-kırmızılı yönetim ile yapacağı görüşmenin ardından son kararını verecek.

Sinan Gümüş'ün sözleşmesini uzatmayan G.Saray'ın önümüzdeki hafta Gökhan Töre ile masaya oturacağı ortaya çıktı. Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan gurbetçi oyuncu, sakatlığı hakkında birinci ağızdan bilgi verecek ve Galatasaraylı yetkilileri 1+1 yılı opsiyonlu sözleşme için ikna etmeye çalışacak. Transferinde önceliği sarı-kırmızılı kulübe veren Gökhan Töre, kendisine Milli Takım'da görev yaptığı dönemde sahip çıkan Fatih Terim'le çalışmayı çok istiyor.

(Sabah)

Güncellenme Tarihi : 25.5.2019 12:00

İLGİLİ HABERLER