Spor
  • 26.8.2009 00:00

BİR GOLÜN BEDELİ 20 ŞINAV!..

Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Christoph Daum'un sahada yaptığı 20 dakikalık toplantıyla başladı. Toplantıda Diyarbakırspor maçının değerlendirmesi, uyarıları, yapılacak antrenman ve yapılacak karşılaşmalar ile ilgili bilgiler oyuncularla paylaşıldı.


ŞINAV CEZASI
Bu toplantının ardından Roland Koch, Diyarbakırspor maçında bir gol yenilmesi nedeniyle teknik direktör Daum da dahil olmak üzere tüm takım ve teknik ekibe 20 şınav cezası verdi. Çekilen şınavın ardından Diyarbakırspor karşılaşmasının adamı seçilen Gökhan Gönül, geleneksel olarak eller üstünde taşınarak ödüllendirildi.

Diyarbakırspor maçında görev alan oyuncular antrenör Roland Koch'la, diğer oyuncular ise yardımcı antrenör Ayhan Tumani ile antrenman yaptı.
Dünkü karşılaşmada oynayan futbolcular yenileme ve koşu idmanı gerçekleştirdi. Bu çalışma esneme hareketleriyle sona erdi. Oyuncular daha sonra tesislerde masaj ve tedavi yaptırdı.

ÖZER HURMACI YARIDA BIRAKTI
Ayhan Tumani yönetimindeki futbolcular ise orman yolu dahil olmak üzere 40 dakikalık bir koşu yaptı. Futbolcular daha sonra şınav çekti. Sarı-lacivertliler idmanı ayak tenisi yaparak tamamladı.

Özer Hurmacı, koşunun ikinci turunda bacağındaki ağrı nedeniyle idmanı yarıda bıraktı. Alex ve Mehmet Topuz, Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan yönetiminde bir çalışma yaptı.

KAZIM GEÇ KALDI
Roland Koch ile yapılan yenilenme çalışması sırasında sahaya Kazım girdi. Takım arkadaşları Kazım'ı geç kaldığı için alkışladı. Tesislerden geç saatlerde ayrılan Kazım'ın uyuya kaldığı ve bu nedenle idmana geç geldiği öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacakları antrenmanla Sion maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:32

İLGİLİ HABERLER