Bir hırsızın en talihsiz anı!

1 dk okuma
Bir hırsızın en talihsiz anı!

Hızlı Özet

Çaldığı elektronik eşyaları ev sahibinin oğluna satmaya çalıştı


GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, dün girdiği evden çaldığı dizüstü bilgisayar ile 2 cep telefonunu, bugün ev sahibinin oğlunun elektronik eşya satışı yaptığı işyerinde satmaya çalışan 19 yaşındaki Şakir O., polis tarafından gözaltına alındı.



Olay, dün sabah saatlerinde Cevdetpaşa Mahallesi 73'üncü Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Şakir O., Mehmet Güzey'e ait eve kimsenin bulunmadığı sırada girerek, dizüstü bilgisayar ile 2 cep telefonunu çaldı. Şüpheli, çaldığı malzemeleri bu sabah Cumhuriyet Mahallesi Garnizon Caddesi'ndeki elektronik eşya satışı yapan Mehmet Güzey'in oğlu Nurettin Güzey'e satmak istedi. Bilgisayar ve cep telefonlarının kendi evlerinden çalınan malzemeler olduğunu anlayan Güzey, 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu. İşyerine gelen polisler tarafından gözaltına alınan ve daha önceden de 'Hırsızlık' suçundan sabıkası bulunan Şakir O., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Sorgusu tamamlanan Şakir O., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İşyeri sahibi Nurettin Güzey, "Babam evde hırsızlık olduğunu bilgisayar ve cep telefonlarının çalındığı söylemişti. Kendisi cihazları bana 200 dolara satmaya kalkınca polise haber verdim" dedi.



 


Bu haber 694 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti
Asayiş

Batman'da katliam: Eşi ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti

Batman’ın Kozluk ilçesinde bir kişi, eşi ve 2 çocuğunu bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, valilik tarafından yapılan açıklamada olayın yaklaşık 2 buçuk kilogram altınla ilgili yaşanan anlaşmazlıktan kaynaklandığının değerlendirildiği bildirildi.

Habervitrini13763 Görüntüleme
Savcı Türkşad Kunthan Uçuk hakkında flaş karar! Soruşturma yürütülüyordu...
Asayiş

Savcı Türkşad Kunthan Uçuk hakkında flaş karar! Soruşturma yürütülüyordu...

HSK İkinci Dairesi, hakkında adli ve idari soruşturma yürütülen Cumhuriyet Savcısı Türkşad Kunthan Uçuk’u 3 ay süreyle geçici olarak görevden uzaklaştırdı.

Habervitrini10489 Görüntüleme
Cani kız evde sevgilisiyle yakalandığı otizmli kardeşini pencereden attı
Asayiş

Cani kız evde sevgilisiyle yakalandığı otizmli kardeşini pencereden attı

Sivas'ta, 4’üncü kattaki evlerinin penceresinden düşen otizmli Tufan Kümbetlioğlu (12), hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olayla ilgili Kümbetlioğlu’nun ablası ile evde bulunan kişiyi gözaltına aldı. Abla S.N.K., evde erkek arkadaşı T.S. ile birlikteyken Tufan'ın kendilerini gördüğünü ve ailesine söylemekle tehdit ettiğini, bunun üzerine panikleyerek konuşmaması için pencereden attığını itiraf etti.

Habervitrini10875 Görüntüleme
İzmir'de FETÖ operasyonunda 21 şüpheli yakalandı
Asayiş
#Spor#haber#Kültür Sanat

İzmir'de FETÖ operasyonunda 21 şüpheli yakalandı

İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik operasyonda, örgüt üyesi oldukları, örgüte aidiyetin devamı için fon sağladıkları ve topladıkları gerekçesiyle 21 şüpheli gözaltına alındı. | Anadolu Ajansı

Habervitrini11974 Görüntüleme