Yaşam
  • 27.7.2009 12:47

BİR İMAMIN EN ACI CENAZE NAMAZI

İmam Ahmet Şahin, hayatının en acı cenaze namazını kıldırdı. Bolu'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden Başkomiser Muhammed Özer Şahin (32), kız kardeşi Saniye Zehra Şahin (26) ile eşi Selma Şahin'in (26) cenaze namazlarını emekli imam olan babaları Ahmet Şahin kıldırdı.

Üzücü kaza önceki gün meydana gelmişti. Arnavutköy Polis Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan Muhammed Özer Şahin, İstanbul Teknik Üniversitesi İngilizce Bölümü'nde okutman olarak çalışan kız kardeşi Zehra, eşi Selma ve kızları Zehra Zelal (2) ile birlikte babalarına hediye olarak aldıkları otomobille İstanbul'dan Kayseri'ye hareket etti.

Zehra Şahin'in kullandığı otomobil, Gerede yakınlarında bir dinlenme tesisinin girişinde park halindeki tankere arkadan çarptı. Kazada araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybetti. Arka koltukta annesinin yanında oturan 2 yaşındaki Zelal ise koltukların arasına yuvarlanarak yara almadan kurtuldu. Cenazeler dün Kayseri'ye getirildi. Hunat Camii'nde kılınan öğle namazının ardından tören düzenlendi. Evlatlarının cenaze namazını kıldıran acılı baba Ahmet Şahin, "Bir baba olarak çocuklarımın cenaze namazlarını ben kıldıracağım. Onlara olan bütün haklarım helal olsun." dedi. Naaşlar törenin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER