Gündem
  • 2.4.2020 13:14

"Bir lira yardım verirsem Türkiye üzerimden ..." diyen rezil kadın öğretmen çıktı

Türkiye böyle bir utanmazlık böyle bir alçaklık görmedi..

O tweet ortalığı ayağa kaldırdı! Polis bu hesabın sahibini arıyor...

Koronavirüs ile mücadele eden Türkiye'de sosyal medyada bu durumu fırsat bilerek kargaşa be halka umutsuzluk vermek isteyenler ortaya çıktı. Twitter'da 'tugcemortal' adını kullanan ve öğretmen olduğunu beyan eden bir kadının yazdıkları ortalığı ayağa kaldırdı.

Bu hesabın sahibi yeni atanmış... - BİR YÜREK TEK DAVA | Facebook

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada provokatif  davranışlarda bulunanları uyararak cezai işlemler yapılacağını duyurmıştu.

Soylu, açıklamasında "2 bin 551 kişinin 449'una bu sabah itibarı ile işlem yapıldı.Sosyal medyada korona provokasyonlarına işlemler sürüyor. Provokasyon yapanların yüzde 70'i FETÖ, DHKP-C, PKK. Bunların büyük bölümü yurt dışı hesaplar" ifadelerini kullanmıştı.

TUĞÇE (@tugcemortal) | Twitter

 BU TWEET ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI!

 Sosyal medya platformu Twitter'da 'tugcemortal' adını kullanan ve öğretmen olduğunu beyan eden bir kadın profilli kişi, ”Değil 10 lira bir lira verirsem, tüm Türkiye üstümden geçsin” yazdı.

Fâtih Tezcan on Twitter: "Bu bir öğretmen. Yeni atandı ...

Bu tweetin ardından binlerce kişi başta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk olmak üzere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek bu kişinin bulunması için,etiketledi.

TWETTLER İLE BÖYLE ŞİKAYET EDİLDİ!

İşte yapılan şikayetlerden birkaçı:

Sayın bakanım @ziyaselcuk @tugcemortal adlı kisi yeni atanmış lakin böyle ahlaksız edepsip devlet düsmani kisileri okullarda görmek istemiyoruz cocuklarımız bunların eline düşmesin.

Sayın bakanım;
@tugcemortal hesabını kullanan kişinin öğretmen olduğu söyleniyor!Ekteki fotoğraflara bakarsanız anne babası belki kendilerinde olmadigindan hiç bu kadına edep vermemişler!
Bu terbiyeyle öğretmenlik kimse yapmamalı!

tanmak için bekleyen binlerce Eğitim neferi adayı öğretmenlerimiz dururken @tugcemortal gibi Çukur zihniyetin @tcmeb kadrosunda yer alması ne büyük talihsizlik bu rezilliğe sessiz kalmayacağınızı umud ediyoruz Sayın @ziyaselcuk Bakanım

Bakın ne yazıkki bu bir ogretmen. Ve çocuklar bu kadının elinde. Ahlaksız eğitimsiz cahil #bizbizeyeteriz

O talihsiz twıt atmışsın silmişsin bu devlet sana atandığın zaman maaşını verecek sende alacaksın nasıl sindireceksin

HESABINI KAPATTI, SONRA YENİDEN AÇTI

Profilinde öğretmen olduğunu yazan ve adını @tugcemortal olarak bildiren meçhul kadının, tepki ve şikayetlerin artması üzerine, sosyal medya hesabını kapattı.

Daha sonra hesabını yeniden açan şahıs, ”Şahsi hesabımdan yazdıklarımdan dolayı öğretmen olmadığım halde öğretmenler zan altında kalmıştır. Gece gündüz emek sarfedip çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi üzmek en başta beni üzmüştür. Bütün öğretmenlerden ve komoyundan özür dilerim.” diyerek özür diledi.

Polisin,bu gelişmelerden sonra,halkta kin ve nefret duyguları uyandırmaya çalışan bu kişiyi belirlemeye çalıştığı öğrenildi.

MEB Camiasından Öğretmenleri Hedef Alan O Paylaşımlara Büyük Tepki

O tweet ortalığı ayağa kaldırdı! Polis bu hesabın sahibini arıyor...

 

 

O tweet ortalığı ayağa kaldırdı! Polis bu hesabın sahibini arıyor...

NİZAM-I ALEM | Facebook

Erdal Şahan Official (@erdal1sahan) | Twitter

Güncellenme Tarihi : 3.4.2020 10:28

İLGİLİ HABERLER