Spor
  • 9.9.2013 18:31

''Bir transfere 100 milyon ödersek canımıza okurlar''

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, Real Madrid'in Tottenham Hotspur'dan 100 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Gareth Bale transferini eleştirdi.

Katalan televizyonu TV3'e konuşan Rosell, Real Madrid'in transfer piyasası rekorunu kırarak kadrosuna kattığı Bale transferine ilişkin yöneltilen soruya, ''Ben 100 milyon avro ödemezdim. Barça buna müsade etmez. Eğer bir transfere 100 milyon ödersek canımıza okurlar. Real Madrid özel bir kurum ve üyeleri buna müsade ediyorsa, benim söyleyecek sözüm yok'' değerlendirmesinde bulundu.

- "Casillas'ı Barça amblemiyle göremezsiniz"

İspanya'nın futbol gündemindeki diğer soruları da yanıtlayan Rosell, Real Madrid'de yedeğe düşen ve Barcelona'nın teklif götürebileceği iddia edilen kaleci Iker Casillas'ın ''hiçbir zaman Barcelona'nın kulüp amblemiyle görülemeyeceğini'' vurguladı.

Barcelona başkanı, aynı şekilde ''Xavi, Messi, İniesta ve Pique'nin de hiçbir zaman rakip takımın formasını giyemeyeceğini'' belirtirken, Andres Iniesta'nın sözleşmesinin uzatılmasıyla ilgili görüşmelerin en kısa zamanda tamamlanacağını ve resmi açıklamanın yakında yapılmasını umduklarını söyledi.

- "Mourinho beni güldürüyordu"

Rosell, Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho'nun Real Madrid'den ayrılmasını ''tansiyon tekrardan düştü'' diye yorumlarken, ''Yine de Mourinho'nun da kendine özgü bir zarafeti vardı. Beni güldürüyordu'' şeklinde konuştu.

- "Madrid için kötü, Barcelona için iyi haber"

Başkan Rosell, Madrid'in 2020 Olimpiyat Oyunlarını kaybetmesiyle ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

''Şaşırdım. Madrid, sonuna kadar alacakmış gibiydi. Ama bu tip şeyler oluyor. Tokyo'yu seçmelerinin bir sebebi vardır. Madrid için üzücü bir şey olmasına rağmen İstanbul ve Tokyo'da da arkadaşlarım var ve onlar için sevindim. Ayrıca Madrid için kötü, Barcelona için iyi haber olabilir. Barcelona'nın artık 2022 Kış Olimpiyatları'nı alma şansı daha fazla.''

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:10

İLGİLİ HABERLER