Asayiş
  • 30.6.2009 02:38

BİRASINI DÖKEN KARISINI BALKONDAN ATTI!..

İstanbul Kağıthane'de, birayı döktüğü için eşinin bıçakla kovaladığı 3 çocuk annesi genç kadın, balkondan atladı. Vücudunda kırıklar meydana gelen kadın hastaneye kaldırılırken, eşi gözetim altına alındı.


Kağıthane Ayazağa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, G.K (29) eşinin içtiği birayı yanlışlıkla yere döktü. Duruma çok sinirlenen K.K, mutfaktan aldığı bıçakla eşini evin içinde kovalamaya başladı. Tartışma giderek büyürken, henüz 3 aylık olan bebeğini kanepenin üzerine bırakan G.K, balkona doğru koştu. Bu sırada kendisine doğru gelen eşinin saldırısından korkan genç kadın, 2. kattaki evinin balkonundan aşağı atladı. Vücudunda kırıklar meydana gelen G.K için olay yerine ambulans çağırıldı.


Talihsiz kadın, Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan, K.K olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ortada kalan 3 aylık bebeğe sahip çıkan komşular, G.K'nin eşi tarafından balkondan atıldığını öne sürdü. İsmini açıklamayan bir bayan, "G'yi eşi aşağıya itti. Elinde bıçak da vardı. Bizi de tehdit etti" diye konuştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:35

İLGİLİ HABERLER