Yaşam
  • 20.8.2009 09:49

BİRİLERİ NİL'İN KULAĞINI SAĞLAM ÇEKMİŞ!

Neşet Ertaş'tan nasıl özür dileyeceğini şaşırdı!

Nil Karaibrahimgil, bilgi eksikliğiyle herkesi şaşırtmış, Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi Neşet Ertaş için "Tanımıyorum!" demişti.

SAYEMDE TANINDI
Biz Nil Karaibrahimgil'in bu açıklamalarına popçu cahilliği demiştik! Ama Nil bu hatasından bir türlü ders almadı. Cahilce akılamalarına devam eden Nil, "Ne var bunda, Neşet Ertaş beni tanıyor mu acaba? Ki kimse kimseyi tanımak zorunda değil! Ama olay nedeniyle sayemde Neşet Ertaş tanındı." dedi.

SİTESİNDE ZAHİDEM ÇALIYOR
Aynı Nil, 'Tanımıyorum, sayemde tanındı' dediği Neşet Ertaş'tan duygusal bir mektupla ÖZÜR DİLEDİ. "Bir kusurum olduysa affola."diyen Nil'in biri kulağını sağlam çekmiş ki Nil sadece özür dilemekle kalmadı. Neşet Ertaş'a kendini affettirmek için bu kez de resmi sitesinin müzik kutusundan hayranlarına Neşet Ertaş türkülerini dinletiyor. Nil Karaibrahimgil'in sitesine giren hayranları Zahidem'i dinliyor..

NEŞET ERTAŞ NE DİYECEK
Nil Karaibrahimgil'in söylediği iddia edilen sözlerin ardından, “Olmadan oldum sanan birinin çocukça lafları. Nil ham meyve, kusuruna bakmam” diyen Ertaş bakalım Nil'in bu jestine ne cevap verecek.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:38

İLGİLİ HABERLER