Spor
  • 17.10.2005 00:28

'BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ, ZARAR OLDU MU ZATEN GİDERİZ...'

İSTANBUL  - Kayserispor maçı sonrası açıklamada bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Bizim için çok önemliydi, mutlaka kazanmalıydık, rakipler kazanırken biz de kazanmalıyız. Bu maçta çok az poziyona girdik ve değerlendiremedik, oyuna ağırlığımızı koymamız gerekiyordu ama başaramadık. UEFA Kupası'nda Bolton Wanderers ile çok önemli bir maçımız var ve herşeyi unutup bu maça konsantre olmalıyız" dedi.

Milli Takım'ı attığı gollerle play-off'a taşıyan Tümer'in milli takımda ne yapıyorsa Beşiktaş'ta da aynısını yaptığını belirten Çalımbay, "Bence Tümer aynı performansı Beşiktaş'ta da gösteriyor, sadece gol atamıyor. Milli takımda gol attı ama burada atmadı, tek fark bu. Maçtan önce kendisiyle konuştum ve bana biraz yorgun olduğunu söyledi. Ben de yorulduğunu görünce oyundan aldım. Okan, Pancu, Ali Güneş olsa belki değişik olurdu ama bugün herşey aleyhimize gelişti. Yine de söylüyorum, bugün sahaya çıkan kadro çok kaliteliydi" diye konuştu.

Forvette Youla ile Ailton'un iyi anlaşamadığını belirten Çalımbay, "Sergen'in olmaması da çok kötü oldu. Farklı bir kadro olabilirdi. Bu maçta ondan da faydalanabilirdik. Youla ile Ailton çok iyi anlaşamadı" ifadelerini kullandı.
'İstifa edecek misiniz?' sorusuna Çalımbay, "Artık bu söylentilerden sıkıldım ve sürekli bu konuşuluyor. Bizim Perşembe günü çok önemli bir maçımız var ve o maçta herşeyi ortaya koyarak kazanacağız. Bu kadro da çok iyi bir kadro ve her maçı kazanabilir. Milletin işi gücü yok, beni konuşuyor, ben hep söylüyorum; biz Beşiktaşlıyız, zarar oldu mu zaten gideriz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER