Spor
  • 10.5.2012 17:11

'Biz Galatasaray'ı hala kıskanıyoruz'

Sarı lacivertli kulübün eski başkanlarından Ali Şen katıldığı bir toplantının ardından basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'yle ilgili  değerlendirme yapan Şen, Fenerbahçe taraftarının bu yıl takımına sahip çıktığını vurgulayarak, "Özellikle Fenerbahçe'ye bu yıl gösterilen ilgi ve destek... Dünyada böyle bir taraftar takımının olduğunu da olacağını da zannetmiyorum. Başkanları da Fenerbahçe'de bu kenetlenmeyi tahmin etmemişler, demek ki Fenerbahçe'nin ne olduğunu bilmemişler" dedi. Hafta sonu gerçekleşecek Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkındaki tahmini de sorulan Ali Şen, şunları söyledi: "Ali Şen ne tahminde bulunur, kim kazanır? 4-0 kazanacağız dersek Fatih Terim'e ayıp olur değil mi? Skor yok ama hakikaten cumartesi günü bir maçla şampiyonluğun belli oluyor olması... Bu Play-off sistemi, futbolcular için yük oldu. Bu 40'ıncı maç. Kim kazanır? Fenerbahçe daha avantajlı, birincisi seyirciden dolayı. Böyle coşkulu seyirciyi Real Madrid'te bulamazsın. İkincisi, futbolcu, psikoloji yönünden rahat değilse ne yaparsa başarılı olamaz. Ondan dolayı Galatasaray'ın bu dezavantajı var ama Galatasaray'ın hocası, dünyanın sayılı hocalarından. Biz Galatasaray'ı hala kıskanıyoruz. Bir türlü UEFA'yı alamadık."

Şen, Aziz Yıldırım'ın özel izinle Fenerbahçe-Galatasaray derbisine gelmesini istediklerini söyledi. "Aziz Yıldırım'ın özel izinle gelmesini arzu ederiz. Nasıl zaman zaman özel müsaadeyle çıkarıyorlar taraftar olarak öyle bir şey görmek istiyorum" dedi. Ali Şen de, "Aziz Başkan'ın kaçacak durumu var mı? Yok öyle bir şey. Bu hakikaten bütün dünya basınına örnek olur. Öyleyse sayın Başbakan'a rica edeceğiz, Aziz Başkan, bu maçta gelip taraftarların arasına otursa inanılmaz keyif olur. Tutuklular acı günlerinde, vefatlarda gönderiliyor her zaman, Aziz Yıldırım'ın da şampiyonlukta olması müthiş bir olay olur. Bizim yetkili kişilere de Sayın Başbakan başta olmak üzere böyle bir ricada bulunuyoruz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:06

İLGİLİ HABERLER