Spor
  • 27.7.2009 00:03

'BİZİ ZORLU MÜCADELE BEKLİYOR!..'

Netanya'nan maç görüntülerini izleyen Rijkaard'ın rakibin önemli futbolcularının bulunduğu ve kesinlikle küçümsememeleri gerektiğini belirterek, "İstediğimiz seviyeye henüz ulaşamadık, hem kondisyon hem de uyum açısından eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi en kısa zamanda gidermemiz gerekiyor, İsrail'de bizi zorlu bir mücadele bekliyor, bu maçta sizden geçen maçlardan çok daha iyi bir performans bekliyorum" dediği ifade edildi.

Rijkaard'ın savunma oyuncularıyla da yakından ilgilendiği ve özellikle kontra ataklarda dikkatli olmaları konusunda uyarılar yaptığı belirtildi.

Hollandalı teknik adamın Netanya maçında Leo Franco'ya görev vermeyi planladığı bildirildi. Tobol maçlarında Orkun'u oynatan Rijkaard'ın bu kez antrenmanlarda artık hazır gördüğü Arjantinli kaliciyi sahaya süreceği ifade edildi.

Taktik antrenmanlarda forvette Kewel, Baros ve Keita'yı deneyen Rijkaard'ın İsrail'de de bu üçlüye yer vereceği öğrenildi.

Bu arada yönetimin yabancı futbolcu transferini şimdilik askıya aldığı belirtildi. Sportif A.Ş. ile futbol A.Ş.'nin birleşmesi için 70 milyon Euro harcanacağı, bu nedenle de pahalı transfer yapılamayacağı ifade edildi. Yönetimin Maccabi Netanya maçından sonra transfer konusunu tekrar gözden geçireceği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER