Spor
  • 14.8.2009 03:43

'BİZİM İÇİN LİG YENİ BAŞLIYOR!..'

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, oyuncularını ligde bu hafta oynayacakları Antalyaspor maçına motive etmeye çalışıyor. Takımla yaptığı toplantıda Belediye maçında yaşanan puan kaybının üzücü olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Her takım lige puan kaybederek başlayabilir. Önemli olan bu kaybı telafi edebilmektir. Kayıpları telafi edebilenler büyük takım olur. Bu hafta ligin bizim için yeni başladığını düşünün" ifadelerini kullandı.

KENDİNİZE GÜVENİN AMA ŞIMARMAYIN
Oyuncularından şampiyon kadro olduklarını asla unutmamalarını isteyen Denizli, "Ancak, bu rehavete girmeniz anlamına gelmiyor. Camiaya ve taraftara daha büyük başarılar yaşatma yükümlülüğümüz var. Kendinize güvenin, ama şımarmayın" diyerek uyardı. Defans hattındaki oyunculardan kendi aralarında konuşmalarını ve yardımlaşmalarını isteyen deneyimli çalıştırıcı, forvet oyuncularının ise daha yırtıcı ve sert oynamaları için dikkatini çekti.

BU HAFTA ATACAĞIM
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcü ismi Mert Nobre, Antalyaspor maçına hırslı hazırlanıyor. Belediye karşısında şanssız olduğunu söyleyen Brezilyalı, "Yakaladığım fırsatlar vardı, ama top bir türlü çizgiyi geçmedi. Bu hafta gollerime başlamak istiyorum" dedi. Nobre, "Sahaya çift forvet çıkmak gol yollarında işimizi kolaylaştırır" diye konuştu.

İSMAİL KÖYBAŞI SEVİNÇ YARATTI
Gaziantepspor'dan alınan İsmail Köybaşı'nın ilk defa A Milli formayı giymesi ve performansı teknik direktör Mustafa Denizli'yi sevindirdi. İbrahim Üzülmez'in de sakatlığının geçmesiyle solda alternatifi artan hocanın keyfi yerine geldi.

ESKİSİ GİBİ DEĞİL
Siyah-Beyazlılar'ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, yeni sezonda lig yarışının oldukça zorlu geçeceğini belirterek, "Takımlar iyi transferler yaparak kadrolarını güçlendirdi. İşler geçen seneki kadar kolay olmayacak" dedi. Kadrolarına çok yetenekli isimler aldıklarını belirten Tello, "3 kulvarda da başarılı olmalıyız" diye konuştu.

O FORMA KUTSALDIR!
Milli takımda oynamayacağını açıklayan Rüştü Reçber, "Hocam beni tekrar Ay-Yıldızlı forma altında görmek istedi. O forma kutsal. Bana ihtiyaç duyuldu. Ukrayna'ya koşa koşa gittim" dedi. Tecrübeli eldiven takımıyla ilgili olarak da, "Şampiyona yakışmayan bir başlangıç yaptık ama toparlanacağız" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER